Unelmakartta on keino saavuttaa unelmia ja luoda tavoitteita. Kerromme tässä, miten unelmakartta auttaa myös opiskeluissa!

Miten unelmakartta auttaa opiskeluissa?

Motivaatiota unelmakartasta

Unelma- ja aarrekarttoja tehdessä ei ole oikeita tai vääriä vastauksia. Voit luoda yhden elämää varten, lukuvuotta varten tai yhtä kuukautta varten. Tee karttasi ilmoitustaululle, paperille tai tietokoneelle. Karttasi sisällön päätät sinä itse, mutta siinä voi olla esimerkiksi inspiroivia kuvia, lehtileikkeitä tai motivoivia lainauksia. Yhteistä kaikille kartoille on niiden visuaalisuus, joka helpottaa omien unelmien kartoittamist ja toteuttamista. Mutta miten se auttaa juuri sinua opiskelijana?

Se on hauskaa

Luominen on hauskaa ja unelmakartan tekeminen on helppoa - oikeaa tai väärää ei ole, vaan käytännössä luot toivomuslistan omaa elämääsi varten! Mitä asioita haluat tehdä ja kokea, minne haluat mennä, mistä asioista pidät. Etsi inspiroivia kuvia ja kirjoituksia ja voimme luvata, että saat hauskan ja erilaisen tauon opiskelusta!

Opiskelijan unelmakartta

Muistutus, miksi teet asioita, joita teet

Kun edessäsi on kokoajan kuva siitä, mitä opiskeluillasi haluat saavuttaa, on helpompi muistaa, miksi töitä tekee. Kun opiskelu tuntuu hankalalta ja ikävältä ja alat saada epäilyksiä, on unelmakartan tehtävä muistuttaa suuremmasta päämäärästä.

Selkeyttää päämäärän ja tavoitteesi

Toisinaan opiskelujen päämäärä tuntuu kaukaiselta ja hämärältä. Unelmakartan avulla keräät ajatukset, tavoitteesi ja toiveesi yhteen paikkaan ja visualisoit ne, mikä puolestaan auttaa muistamaan opiskelujen tarkoituksen.

Opiskelijan unelmakartta

Think outside the box

Tulevaisuutta ajatellessa voi usein luoda visioita, joiden toteutuminen tällä hetkellä tuntuu mahdottomalta. Unelmakartan avulla avaat itsesi kaikille mahdollisuuksille, joihin opiskelusi saattavat sinut johtaa siitä huolimatta, miten mahdottomilta ne nyt tuntuisivatkaan. Jo unelmakartan tekeminen tuo sinut askeleen lähemmäksi vision toteutumista.

Keskity positiiviseen

Kiire, hankala koulutehtävä, ikävä toisessa kaupungissa tai maassa asuvia ystäviä ja perhettä. Tällaiset asiat saavat keskittymään negatiiviseen, mutta aarrekartta auttaa keskittämään energian positiivisiin asioihin ja kääntämään mielialan paremmaksi.

Opiskelijan unelmakartta

Onnea matkaan! Bonuksena - jos teet unelmakartan käsin, voit saada siitä hienon ja persoonallisen sisustuselementin.

)