Maailma on avoinna opiskelijalle, kun taskusta löytyy ISIC - varaa lennot opiskelijahinnoin!

Varaa opiskelijalennot tästä!

Maailma on avoinna opiskelijalle, kun taskusta löytyy ISIC-kortti! Maailmasta löytyy reippaasti toista kymmentä lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat ISIC-korttilaiselle erityisen opiskelijalentolipun. Vertaillessasi lentohintoja tarkista ISIC-korttilaisen opiskelijahinta lennoista aina ISIC:n sivuilta, sillä valitettavasti opiskelijalennot eivät näy yleisillä varaussivustoilla. Suomessa opiskelijalennot myy KILROY, ja tunnistat ne KILROY:n varauspalvelussa keltaisesta palkista.

Opiskelijalipun hintaan sisältyy usein lentoyhtiöstä riippumatta matkalaukku ruumaan. Mikä parasta, matkustuspäivät ja jopa lähtöpaikka ovat useimmiten muutettavissa, ja lippu on voimassa vähintään vuoden. Voit siis lähteä vaihtoon tai working holidaylle rauhallisin mielin! Opiskelijalippu on yleensä edullisimmillaan yhdensuuntaisiin lentoihin, joita voit yhdistellä vaikka maailmanympärireissuksi asti. Vaikka matkustaisit vain Suomessa, kurkkaa Finnairin opiskelijahinnat erityisesti, jos matkustat vain yhteen suuntaan.

Huomioithan, että opiskelijalippu ei aina ole edullisin vaihtoehto, ja lentopäivien välillä hinnoissa voi olla suuriakin eroja. Päädyitpä opiskelija- tai normaaliin lippuun, luethan aina lentolippujen ehdot tarkasti. Jälkikäteen tehdyistä muutoksista voi syntyä isojakin kustannuksia, normaalin lipun tapauksessa pahimmillaan kokonaan uuden lipun osto. ISIC-korttilaisen puoliso matkustaa myös esimerkiksi Finnairilla opiskelijahintaisilla lennoilla, vaikka ISIC-korttia ei olisi tai puoliso ei olisi opiskelija! Jotkut lentoyhtiöt ovat asettaneet opiskelijalipulle yläikärajan, mikä on tärkeää tarkistaa ennen, kuin ostat lipun.

 

Opiskelijalennot pähkinänkuoressa:

 

  • Matkalaukku ruumaan sisältyy yhtiöstä riippumatta usein hintaan;
  • Lippu on voimassa vähintään 12 kuukautta lähtöpäivästä;
  • Matkapäivät ja lipusta riippuen jopa matkareitit ovat muutettavissa;
  • Voit halutessasi pysähtyä vaihtokohteessasi pariksi päiväksi (stopover -mahdollisuus);
  • yhdensuuntaiset opiskelijalennot huomattavasti edullisempia Standard-lippuhin verrattuna;
  • Reittejä voi yhdistellä yhdeksi isoksi matkaksi lähes rajattomasti - lennä siis vaikka maailman ympäri!
  • Kysyttävää opiskelijalennoista? Ota yhteyttä KILROYn matkamyyjiin!

 

Varaa oma seikkailusi!

Psst. Voit nyt aktivoida digitaalisen ISIC-korttisi ISIC Appissa, ja käyttää digikorttia reissatessasi!

App StoreGoogle Play

 

Varaa lennot tästä