ITIC - International Teacher Identity Card

Kansainvälinen opettajakortti tekee opettajan matkustamisesta helpompaa sekä edullisempaa. ITIC avaa oven tuhansiin palveluihin, etuihin ja alennuksiin ympäri maailmaa, mukaan lukien joustavat ja edulliset lentoliput sekä muut ITIC:in opettajille tarjottavat matkustusedut.

Tilaa digitaalinen ITIC-korttisi täältä! 

 

Miksi ITIC?

ITIC:in avulla tunnistaudut päätoimiseksi opetusalan ammattilaiseksi missä päin maailmaa tahansa. Vuodesta 1984 alkaen, ITIC on auttanut opettajia saamaan enemmän irti kansainvälisistä matkoistaan maailmanlaajuisen etuvalikoiman avulla, sisältäen erikoisalennuksia, alennettuja pääsylippuja kulttuurihistoriallisiin nähtävyyksiin; julkisen liikenteen alennuksia, sekä majoitusetuja hotelleissa ja hostelleissa. 

ITIC verkosto pitää sisällään maailman johtavat, yksityismatkailun asiantuntijat. Tuhannet matkailupalveluja tuottavat toimistot yli 40 maassa ovat mukana tuottamassa etuja erityisesti yksityismatkailijoiden budjetille ja kiinnostuksen kohteille. ITIC-kortilla saat myös opiskelijahintaiset lentoliput suomessa KILROYn kautta. 

 

UNESCOn tukema 

ITIC-kortti on Yhdistyneiden kansakuntien kasvatus-, tiede -ja kulttuurijärjestöjen (UNESCO) hyväksymä jo vuodesta 1968. ITIC on myös Euroopan kulttuuri- ja koulutusvaliokunnan, sekä Andean Community of Nations -yhdistyksen tukema. 

 

OAJ:n jäsenetu -50%

Kaikki Opetusalan Ammattijärjestön jäsenet suomessa saavat 50% alennuksen digitaalisesta ITIC-korttitunnisteesta. Linkin ITIC-korttiin hinnanalennuksella löydät OAJ’n jäsensivulta

 

Kuinka tilaan ITIC-kortin? 

Kehitämme parhaillaan digitaalisen ITIC-opettajakortin tilausputkea, joten ethän hätkähdä, vaikka se näyttää toistaiseksi turkoosin ISIC-opiskelijakortin tilausputkelta. Tällä ei ole vaikutusta ITIC-korttitilaukseesi.

 

  • Kilkkaa alla olevaa linkkiä tilataksesi ITIC-kortin. Jos olet OAJ:n jäsen, voit tilata ITIC-korttisi OAJ:n jäsenliiton sivuilta saadaksesi 50% alennuksen.  

  • Täytä tietosi tilauslomakkeeseen ja varmista että henkilötietosi ovat oikein, sekä tuote jota olet tilaamassa on “Digitaalinen ITIC-kortti.”

  • Kun olet varmistanut henkilötietojesi sekä tuotteen oikeaksi, jatka maksamaan tilauksesi klikkaamalla “Maksa kortti”. 

  • Maksutapoina ovat Osuuspankin, Nordean ja Danskebankin verkkopankit sekä Visa- ja Mastercard -luottokortit. Voit myös maksaa Mobilepayllä.

  • Tarkista henkilötietosi. Jos haluat muuttaa täyttämiäsi tietoja, klikkaa “korjaa tietojasi” ja jatka varmentamaan opettajatunnisteesi. Huomioithan, että et voi muuttaa henkilötietojasi enää opettajatunnisteesi varmentamisen jälkeen! 

  • Jatka tilausta lataamalla opettajatunnisteesi. Kaikki OAJ:n jäsenet ja päätoimisett opettajat (minimissään 18h/vk) ovat oikeutettuja tilaamaan ITIC-kortin. Hyväksyttävä opettajatunniste on kopio OAJ jäsenkortistasi sekä  henkilötodistuksesi. Skannaa tai valokuvaa kortit samaan tiedostoon. Vaihtoehtoisesti hyväksymme kopion työnantajasi/koulusi allekirjoittamasta todistuksesta. Huomioithan, että ladattava dokumentti voi olla kooltaan enintään 2Mb ja oltava .jpg- tai .jpeg-tiedosto. 

  • Siirry seuraavaksi kuvasi lataukseen. Opettajakorttiin tulevan kuvan on oltava värillinen, passikuvan tyylinen kasvokuva sinusta - vaikka kännykkäkameralla otettu kuva sopii. Tiedosto voi olla kooltaan enintään 2 Mb jpg- tai jpeg -tiedosto.

  • Vahvista tilauksesi ja lataa ISIC-sovellus Google Playstä tai AppStoresta. Hyväksymme ITIC-tilauksesi 1-2 arkipäivän kuluessa. 

  • Kun tilauksesi on hyväksytty, saat sähköpostiin henkilökohtaisen ITIC-numerosi, jonka aktivoit ISIC-sovelluksessa. Seuraa sovelluksen ohjeita aktivoidaksesi digitaalisen ITIC-korttisi.    

  • Tutustu ITIC-kortin etuvalikoimaan ympäri maailman! Voit filtteröidä opettajille saatavina olevat edut ISIC-sovelluksessa.  

 

Jos tarvitset apua tilauksessasi, otathan meihin yhteyttä englanniksi. Autamme mielellämme! 

 

Tilaa digitaalinen ITIC-korttisi täältä!