ITIC - International Teacher Identity Card

Kansainvälinen ITIC-opettajakortti tekee opettajan matkustamisesta helpompaa ja edullisempaa. ITIC on ainoa kansainvälinen opettajatodistus ja avaa ovia tuhansiin etuihin ja alennuksiin ympäri maailmaa.

Tilaa digitaalinen ITIC-opettajakortti tästä

 

Matkustaminen on edullisempaa ITIC:lla

ITIC on kansainvälinen todistus opettajan virasta. ITIC on vuodesta 1984 lähtien auttanut opettajia saamaan enemmän irti matkoistaan tarjoamalla tuhansia etuja lähes kaikkialla maailmassa. ITIC-kortin voivat saada kaikki päätoimiset opettajat, jotka työskentelevät opetustehtävissä vähintään 18h/vko. Selaa etuja kotona ja maailmalla täällä tai lataamalla puhelimeesi ISIC App.

ITIC:n verkostoon kuuluu maailman johtavimpia omatoimimatkailun järjestäjiä. Tuhannet toimistot yli 40 maassa tarjoavat tuotteita ja palveluita, jotka on suunniteltu erityisesti omatoimimatkailijan budjettia ja tarpeita silmälläpitäen. Suomessa opettajia palvelee sekä omatoimi- että opintomatkoja suunnitellessa KILROY.

UNESCOn tukema

ITIC on ollut UNESCOn virallisesti tunnustama opettajakortti vuodesta 1968 lähtien. ITIC on myös European Council on Culturen ja Andean Community of Nationsin tukema. Kortti on myös yliopistojen, akateemisten instituutioiden, opiskelijajärjestöjen, hallitusten ja opetusvirastojen tukema ympäri maailmaa ja sitä käytetään sadoissa korkeakouluissa henkilökorttina.

OAJ:n jäsenetu -25%

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n jäsenet saavat 25% alennuksen digitaalisesta ITIC-kortista. Alennukseen pääset käsiksi OAJ:n jäsensivuilla Virkistys- ja lomapalvelut -osiossa.

 

Tilausohjeet 

HUOM! Kehitämme parhaillaan digitaalisen ITIC-opettajakortin tilausputkea, joten ethän hätkähdä, vaikka se näyttää toistaiseksi turkoosin ISIC-opiskelijakortin tilausputkelta.

  • Klikkaa allaolevaa linkkiä ja pääset tilaamaan digi-ITIC:n. Jos olet OAJ:n jäsen, saat 25% alennuksen digitaalisesta ITIC-kortista, ja sinun kannattaa tilata ITIC OAJ:n sivujen kautta.
  • Syötä tilauslomakkeelle tietosi ja varmista, että tuote jota olet tilaamassa, on ”digitaalinen ITIC-kortti”. Näet mahdollisen alennuksen tilauslomakkeen alalaidassa.
  • Maksa kortti. Maksutapoina ovat Osuuspankin, Nordean ja Danskebankin verkkopankit sekä Visa- ja Mastercard -luottokortit.
  • Seuraa linkkiä ja tarkista järjestelmän ensimmäisellä sivulla, että tietosi ovat oikein.
  • Jatka matkaa opettajatodistuksen lataukseen. ITIC-kortti myönnetään kaikille OAJ:n jäsenille ja muille päätoimisille opettajille. Opettajatodistukseksi hyväksymme kopion voimassa olevasta OAJ:n jäsenkortista ja henkilöllisyystodistuksestasi. Skannaa tai valokuvaa kortit samaan tiedostoon. Vaihtoehtoisesti hyväksymme kopion työnantajasi/koulusi allekirjoittamasta todistuksesta. Tiedosto voi olla kooltaan enintään 2 Mb .jpg- tai .jpeg-tiedosto.
  • Siirry seuraavaksi kuvasi lataukseen. Opettajakorttiin tulevan kuvan on oltava värillinen, passikuvan tyylinen kasvokuva sinusta - vaikka kännykkäkameralla otettu kuva sopii. Tiedosto voi olla kooltaan enintään 2 Mb jpg- tai jpeg -tiedosto.
  • Hyväksymme ITIC -tilauksesi 24 tunnin kuluessa, jolloin saat sähköpostiisi henkilökohtaisen ITIC-numerosi.
  • Lataa ISIC App Google Playsta tai AppStoresta ja rekisteröidy sovellukseen nimelläsi ja ITIC-numerollasi.
  • Elä, koe, seikkaile - maailma opettaa!

Jos ITIC:n tilauksessa tuli ongelmia eteen, otathan yhteyttä englanniksi osoitteeseen [email protected] Autamme mielellämme!

 

Tilaa oma ITIC-opettajakorttisi!