ISIC ja opiskelijapalvelu Frank

ISIC ja Frank keräävät yhteistyössä opiskelijaedut kotoa ja maailmalta suomalaisen opiskelijan ulottuville.

Mikä Frank on?

Frank on opiskelijoiden omistama etupalvelu, joka kokoaa yhdelle sivustolle kaikki Suomen opiskelija-alennukset. Etupalvelusivuston lisäksi Frank tuottaa valtakunnallista korkeakouluopiskelijoiden opiskelijakorttia yhteistyössä Danske Bankin kanssa.

Frankin matka alkoi, kun opiskelijoiden omistama yhteisyritys osti Lyyran liiketoiminnot helmikuussa 2013. Tämä valtakunnallisten opiskelijajärjestöjen (SAKKI, SAMOK, SLL, SYL) sekä KILROYn omistama yritys nimettiin myöhemmin Frankiksi.

Frank ja ISIC tekevät yhteistyötä opiskelijoiden hyväksi opiskelijakortin, opiskelija-alennusten kehittämisen ja KILROYn omistajuuden puitteissa.

Opiskelijakorttiyhteistyö

Frankin tuottamaan suomalaiseen korkeakouluopiskelijoiden korttiin on mahdollista liittää ISIC-ominaisuus, jolloin opiskelija saa yhdellä kortilla kaikki opiskelijaedut kotona ja maailmalla koko opintojensa ajaksi. Yhdistelmäkortin ISIC on maailman halvin ISIC-kortti (vain 15€ viiden vuoden opintoajalle). ISIC-yhdistelmäkortin voi tilata Frankista.

Opiskelija-alennusten kehittäminen

Opiskelijaetujen neuvotteleminen Suomessa on ensisijaisesti Frankin vastuulla, ja ISIC:n tehtävänä on puolestaan tuoda parhaimmat opiskelija-alennukset maailmalla suomalaisten opiskelijoiden saataville. Suurimpien kumppaneiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä, ja tarjoamme aina etukumppaneille sekä ISIC:n että Frankin mediatilaa. Etujen kehittämisessä meille on tärkeintä, että neuvoteltava etu on aidosti opiskelijaa hyödyttävä. Siksi toivomme opiskelijoilta aktiivista palautetta toivotuista eduista.

Omistajuus - KILROY

Opiskelijoiden matkatoimisto KILROY omistaa Frankista 70% enemmistöosakkuuden. KILROY on myös ISIC:n edustaja Suomessa ja muissa Pohjoismaissa ja siten vastuussa kansainvälisten opiskelijaetujen kehittämisestä Suomessa.

ISIC:n ja Frankin yhteistyö mahdollistaa suomalaisille opiskelijoille parhaimman etutarjonnan Suomessa ja maailmalla ja toisaalta parhaat opiskelija-alennukset Suomessa vieraileville kansainvälisille opiskelijoille. Frank neuvottelee ISIC-kortin suomalaiset opiskelijaedut, ja ISIC puolestaan tarjoaa Frankille arvokasta kokemusta opiskelijaetujen kehittämisestä 130 ISIC-maan verkostonsa voimin.