ISIC ja opiskelijapalvelu Frank

ISIC ja Frank keräävät yhteistyössä opiskelijaedut kotoa ja maailmalta suomalaisen opiskelijan ulottuville.

Mikä Frank on?

Frank Students on vuonna 2013 perustettu opiskelijoiden mobiilisovellus ja hyötypalvelu, joka tarjoaa opiskelijatunnistautumisen ja opiskelijaedut saman katon alta. Frankin mobiilisovelluksesta löytyy satoja opiskelija-alennuksia ympäri Suomen.

Frankin omistaa ruotsalainen markkinointiteknologianyritys Mecenat. Mecenat tuottaa opiskelijoille ja opiskelijajärjestöille Ruotsissa samanlaisia palveluita kuin Frank Students Suomessa.

Frank ja ISIC tekevät yhteistyötä opiskelijoiden hyväksi opiskelijakortin sekä opiskelija-alennusten kehittämisen puitteissa.

 

Opiskelijakorttiyhteistyö

Frankin tuottamaan suomalaiseen korkeakouluopiskelijoiden korttiin on mahdollista liittää ISIC-ominaisuus, jolloin opiskelija saa yhdellä kortilla kaikki opiskelijaedut kotona ja maailmalla koko opintojensa ajaksi. Yhdistelmäkortin ISIC on maailman halvin ISIC-kortti (vain 15€ viiden vuoden opintoajalle). ISIC-yhdstelmäkortin voi tilata Frankista.

 

Opiskelija-alennusten kehittäminen

Opiskelijaetujen neuvotteleminen Suomessa on ensisijaisesti Frankin vastuulla, ja ISIC:n tehtävänä on puolestaan tuoda parhaimmat opiskelija-alennukset maailmalla suomalaisten opiskelijoiden saataville. Suurimpien kumppaneiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä, ja tarjoamme aina etukumppaneille sekä ISIC:n että Frankin mediatilaa. Etujen kehittämisessä meille on tärkeintä, että neuvoteltava etu on aidosti opiskelijaa hyödyttävä. Siksi toivomme opiskelijoilta aktiivista palautetta toivotuista eduista.

KILROY on myös ISIC:n edustaja Suomessa ja muissa Pohjoismaissa ja siten vastuussa kansainvälisten opiskelijaetujen kehittämisestä Suomessa.

ISIC:n ja Frankin yhteistyö mahdollistaa suomalaisille opiskelijoille parhaimman etutarjonnan Suomessa ja maailmalla ja toisaalta parhaat opiskelija-alennukset Suomessa vieraileville kansainvälisille opiskelijoille. Frank neuvottelee ISIC-kortin suomalaiset opiskelijaedut, ja ISIC puolestaan tarjoaa Frankille arvokasta kokemusta opiskelijaetujen kehittämisestä 130 ISIC-maan verkostonsa voimin.