Kansainvälinen ISIC-opiskelijakortti

International Student Identity Card (ISIC) on ainoa maailmanlaajuisesti hyväksytty opiskelijatodistus. ISIC on pääsylippusi yli 150.000 opiskelija-alennukseen, etuun ja palveluun yli 130 maassa.Todista opiskelijastatuksesi kotona ja maailmalla, ja säästä!

 

ISIC on paitsi ainoa maailmanlaajuisesti tunnustettu opiskelijatodistus ja kansainvälinen opiskelijayhteisö, johon kuuluu yli viisi miljoonaa opiskelijaa ympäri maailman, myös voittoa tavoittelematon yhdistys ISIC Association, jolla on jäseniä yli 130 maassa. Kehitämme ISIC Finladilla opiskelija-alennuksia hyödyttämään opiskelijaelämääsi sekä kotona että maailmalla

Jo vuodesta 1953 lähtien ISIC on pyrkinyt parantamaan kulttuurienvälistä ymmärrystä, lisäämään koulutusmahdollisuuksia ja helpottamaan opiskelijoiden arkea kaikkialla maailmassa. Vaikka matkustaminen ja muut opiskelijoiden liikkuvuutta edistävät alennukset pysyvät aina keskeisenä osana ISIC:in opiskelijaetuvalikoimaa, ISIC-korttilaiset saavat alennettuun hintaan yli 150.000 tuotetta, palvelua ja kokemusta helpottamaan opiskelijaelämän kaikkia osa-alueitaSaat ISIC:lla opiskelija-alennusta julkisesta liikenteestä, kursseista, ohjelmistoista ja suoratoistopalveluista aina kauppoihin, kahviloihin, ravintoloihin, festivaaleihin ja tapahtumiin, unohtamatta opiskelijahintaisia lentolippuja, UNESCO:n maailmanperintökohteita ja paljon muuta!

ISIC on saatavilla kaikille päätoimisille opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet 12vuotta, kansallisuudesta riippumatta. Digitaalinen ISIC-opiskelijakortti kulkee kätevästi mukanasi ISIC-sovelluksessa ja on valmiina hyödyttämään sinua kotona ja matkoillasi, missä päin maailmaa tahansa.

Haluamme, että opiskeluaikasi ISIC-kortinhaltijana on mukavampaa, edullisempaa ja tarjoaa enemmän mahdollisuuksia opiskella ja seikkailla sekä kotona että ulkomailla.

  

Maailmanlaajuinen ISIC Association -yhdistys

ISIC Finland on jäsenenä ISIC Associationissa, joka on voittoa tavoittelematon järjestö International Student Identity Cardin (ISIC) takana. ISIC Associationin missiona on tarjota kaikille opiskelijoille yhtäläinen mahdollisuus todistaa opiskelijastatuksensa ympäri maailmaa, madaltaa kynnystä opiskelijaliikkuvuuteen, ja omalta osaltaan edistää kulttuurienvälistä ymmärrystä ja maailmanrauhaa.

Yhdistyneiden kansakuntien koulutus-, tiede- ja kulttuurijärjestö (UNESCO) on hyväksynyt ISIC-opiskelijatodistuksen ja tehnyt yhteistyötä ISIC Associationinkanssa vuodesta 1968, ja UNESCO on edelleen osa ISIC-opiskelijakorttiasi (temppeli ISIC-opiskelijatodistuksesi ylälaidassa). ISIC:a tukevat myös monet kansalliset hallitukset, opetus- ja kulttuuriministeriöt, opiskelijajärjestöt ja yliopistot ympäri maailmaa. Lue lisää ISIC Associationista täältä ja sukella syvemmälle ISIC:n historiaan täällä.