Kansainvälinen ISIC-opiskelijakortti

Todista maailmalla olevasi opiskelija ja säästä! Kansainvälinen ISIC-kortti on ainoa maailmanlaajuisesti hyväksytty opiskelijatodistus ja oikeuttaa sinut tuhansiin opiskelijaetuihin 150 000 paikassa yli 130 maassa.

ISIC-kortti on maailman ainoa kansainvälinen opiskelijatodistus. Suomessa kymmenet tuhannet opiskelijat ovat valinneet ISIC:n, maailmalla heitä on yli 5 miljoonaa. ISIC-kortti oikeuttaa jo 150 000 opiskelijaetuun kotona ja maailmalla vaihdellen aina Egyptin pyramidien sisäänpääsymaksusta Microsoftin ohjelmistoihin. Kehitämme etuja  jatkuvasti ja aina opiskelijan tarpeeseen.

 

“ISIC-opiskelijakortin tulisi olla osa opiskelijan päivää aina aamiaisesta iltaan saakka, joka päivä. Sen tulee tarjota opiskelijalle mahdollisuuksia säästää rahaa kotona ja maailmalla. Toisin sanoen ISIC:n tulee olla opiskelijakortti, joka varmistaa että opiskelija saa budjetistaan irti eniten milloin vain, missä vain.” - ISIC:n missio

 

ISIC-opiskelijakortti on ollut osa opiskelijoiden arkea jo yli 60 vuotta ja opiskelijan etuja kehitetään kaikissa ISIC-maissa päivittäin. ISIC-kortti on saatavilla kaikille yli 12-vuotiaille päätoimisille opiskelijoille riippumatta sukupuolesta, kansallisuudesta tai uskonnosta. ISIC-opiskelijayhteisö kasvaa päivittäin ja tälläkin hetkellä yli 5 miljoonaa opiskelijaa säästää ISIC:lla ympäri maailmaa. ISIC hyväksytään opiskelijatodistuksena aina Keniasta Japaniin ja Grönlannista Australiaan - yli 130 maassa.

Olemme pyrkineet ISIC:n perustamisvuodesta 1953 saakka lisäämään kulttuurienvälistä ymmärrystä, parantamaan kansainvälisiä opiskelumahdollisuuksia ja helpottamaan opiskelijan arkea ympäri maailmaa. Vuonna 1968 UNESCO tunnusti työmme, ja teemme edelleen töitä koulujen ja opiskelijaetua tarjoavien yritysten kanssa saavuttaaksemme tavoitteemme opiskelijan mahdollisuudesta kansainvälistyä.