Kansainvälinen ISIC-opiskelijakortti

Todista maailmalla olevasi opiskelija ja säästä! Kansainvälinen ISIC-kortti on ainoa maailmanlaajuisesti hyväksytty opiskelijatodistus ja oikeuttaa sinut tuhansiin opiskelijaetuihin 125 000 paikassa yli 130 maassa.

ISIC-kortti on maailman ainoa kansainvälinen opiskelijatodistus. Suomessa kymmenet tuhannet opiskelijat ovat valinneet ISICin, maailmalla heitä on yli 5 miljoonaa. ISIC-kortti oikeuttaa yli 42 000 opiskelijaetuun kotona ja maailmalla vaihdellen aina Machu Picchun sisäänpääsymaksusta Microsoftin ohjelmistoihin. Kehitämme etuja  jatkuvasti ja aina opiskelijan tarpeeseen.

 

“ISIC-opiskelijakortin tulisi olla osa opiskelijan päivää aina aamiaisesta iltaan saakka, joka päivä. Sen tulee tarjota opiskelijalle mahdollisuuksia säästää rahaa kotona ja maailmalla. Toisin sanoen ISICin tulee olla opiskelijakortti, joka varmistaa että opiskelija saa budjetistaan irti eniten milloin vain, missä vain.” - ISICin missio

 

ISIC-opiskelijakortti on ollut osa opiskelijoiden arkea jo yli 60 vuotta ja opiskelijan etuja kehitetään kaikissa ISIC-maissa päivittäin. ISIC-kortti on saatavilla kaikille yli 12-vuotiaille päätoimisille opiskelijoille riippumatta sukupuolesta, kansallisuudesta tai uskonnosta. ISIC-opiskelijayhteisö kasvaa päivittäin ja tälläkin hetkellä yli 5 miljoonaa opiskelijaa säästää ISICillä ympäri maailmaa. ISIC hyväksytään opiskelijatodistuksena aina Keniasta Japaniin ja Grönlannista Australiaan - yli 125 maassa.

Olemme pyrkineet ISICin perustamisvuodesta 1953 saakka lisäämään kulttuurienvälistä ymmärrystä, parantamaan kansainvälisiä opiskelumahdollisuuksia ja helpottamaan opiskelijan arkea ympäri maailmaa. Vuonna 1968 työmme  tunnusti UNESCO, ja teemme edelleen töitä koulujen ja opiskelijaetua tarjoavien yritysten kanssa saavuttaaksemme tavoitteemme opiskelijan mahdollisuudesta kansainvälistyä.