Reissuun syyslomalla? ISIC:in 5 kohdevinkkiä opiskelijoille!

5 matkakohdetta opiskelijan syyslomalle

Syysloma on nurkan takana! Pistä muistiin nämä opiskelijaystävälliset kohteet, jos kaipaat kaupunkilomalle. Reissusuunnitelmia tehdessä, muista tsekata lennot opiskelijahintaan ja pidä mielessä että ISIC-kortilla saat myös opiskelija-alennusta mm. FlixBusista. Majoituksesta voit myös säästää ISIC:illä, Generator Hostellissa ja Homestayssä majoitut opiskelija-alella. Varmista myös, että olet aktivoinut digikorttisi ISIC-sovelluksessa, jotta saat kaikki hyödyt irti reissuillasi!

1. Berliini 

Berliini on täynnä kulttuuria ja historiaa, puhumattakaan ruuasta ja yöelämästä! Kaupungin nuorekas fiilis houkuttelee opiskelijoita kaikkialta maailmasta ja trendikäs kaupunki onkin yksi suosituimmista kohteista. Vaikka shoppailumahdollisuuksia ja nähtävyyksiä on riittämiin, kaupunki ei verota opiskelijan lompakkoa älyttömästi. Yö hostellissa maksaa n. 20 euroa ja dinneri kahdelle suunnilleen 40 euroa. Berliinistä löytyy myös Generator Hostelli, jossa majoitut opiskelija-alella halvemmalla. Nappaa ISIC:in kolme vinkkiä Berliiniin täältä!

5 matkakohdetta opiskelijan syyslomalle

 

2. Baltian maat

Road trip Viron, Latvian ja Liettuan halki vuokra-autolla tai vaikka bussilla matkustaen on huikea, edullinen opiskelijareissu! Eläväiset pääkaupungit Tallinna, Riika ja Vilna ovat täynnä designia, taidetta, kulttuuria, museoita ja historiaa. Matkan varrella voi bongailla kauniita luontomaisemia ja poiketa paikoissa jonne ei muutoin välttämättä eksyisi. 

5 matkakohdetta opiskelijan syyslomalle

 

3. Amsterdam

Amsterdam on kuuluisa yöelämästään ja syysloma saattakin olla bilettämisestä innostuneille täydellinen aika vierailla kaupungissa. Amsterdam Dance Event järjestetään 18 - 22. lokakuuta, jolloin huippuluokan DJ keikkoja järjestetään ympäri kaupunkia, vuorokaudenajasta riippumatta. Jos biletys ei ole juttusi, tarkasta shoppailumahdollisuudet (myös paljon vintagea!), ihastele arkkitehtuuria, pyöräile ympäri kaupunkia ja maista kuuluisia hollantilaisia pannukakkuja. Löydä lisää Amsterdamin opiskelija-alennuksia ISIC-kortilla ISIC Hollannin sivuilta

5 matkakohdetta opiskelijan syyslomalle

 

4. Budapest 

Tämä Euroopan helmi on super edullinen matkakohde! Alle eurolla pääset nauttimaan yhdestä maailman kauneimmaksi valitusta ratikkamatkasta. Syöminen, juominen ja Budapestin kauniilla kaduilla harhailu ei maksa myöskään juuri mitään, joten ota kaikki ilo irti monien kansainvälisten opiskelijoiden kotikaupungista ja fiilistele arkkitehtuuria, rauniobaareja ja kylpylöitä. Nappaa ennen reissua ISICin kolme vinkkiä Budapestiin täältä.

5 matkakohdetta opiskelijan syyslomalle

 

5. Lontoo

Elämysten Lontoo on täynnä yllätyksiä ja kaupunki tuokin mieleen maailmanluokan musikaalit, shoppailukadut, galleriat, maailmankuulut nähtävyydet, sekä maailmanhistorian maamerkit. Pubikulttuuri on Englannissa iso juttu ja ehdottomasti kokemisen arvoinen. Metrolla matkaat kaupunkia ristiin rastiin helposti ja halvalla. Käyskentele Hyde Parkissa, vieraile kirjakaupoissa, tsekkaa Camden market ja maista Fish & Chip’s annos paikallisessa pubissa.. Tekemistä riittää! Lontoosta löytyy kaikille nähtävää ja koettavaa. Löydä kaikki Lontoon ISIC-opiskelija-alennukset ISIC UK:n sivuilta

5 matkakohdetta opiskelijan syyslomalle

 

)