Seikkailuja kokeakseen ei tarvitse matkustaa kauas! Nappaa ISIC:n vinkit edulliseen matkustamiseen kotimaassa, Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Parhaat reissualet lähimatkailuun

Lähellä, kaukana, missä ikinä oletkaan, ISIC-kortilla saat opiskelija-alennuksen useista erilaisista kulkuvälineistä ja matkustat edullisemmin! Listasimme muutamia hyödyllisiä reissualennuksia inspiraatioksi, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo löytää parhaat vaihtoehdot seikkailuihisi. Muista tsekata matkoillasi ISIC App, josta löydät useita opiskelija-alennuksia, mistä päin maailmaa tahansa. 

 

Seikkailuja Suomessa 

Seikkailuja kokeakseen ei tarvitse lähteä kotimaata pidemmälle! Reissaa ympäri Suomea rautateitä pitkin VR:n matkassa. Suomessa myönnetyllä ISIC-kortilla saat 30% opiskelija-alennuksen kaukojunista, sekä 50% alennuksen lähijunista. Minne suuntaat seuraavaksi? 

Miltä kuulostaisi kesäpäivä Helsingissä tai Porvoon jokiristeilyllä? Porvoon vanhan kaupungin tunnelma, lukuisat terassit, ravintolat, sekä värikkäät talot odottavat! Jos pääkaupungin saaristo, sekä muut nähtävyydet houkuttelevat enemmän, hyppää laivaan Helsingin Kauppatorilta nauttimaan auringosta, sekä hyvistä juomista - voit ruksia täydellisen kesäpäivän koetuksi bucket listaltasi. Mikä parasta. ISIC-kortilla reissaat helposti ja edullisesti Matkahuollon bussien kyydissä koko Suomessa. Olitpa matkalla Pohjoiseen keskiyön auringon alle, festareille tai kaupunkimatkalle, hyppää bussiin ja nauti maisemista! ISIC-kortilla saat opiskelija-alennuksen matkalipustasi, kun ISIC-korttisi on myönnetty Suomessa. 

Opiskelija-alennukset lähimatkailuun

 

Road tripit ovat loistava tapa tutkia kotimaata, sillä saat vapauden mennä minne tahansa, milloin tahansa, oman mielesi mukaan. Auton kyydissä pääset mitä mielenkiintoisimpiin paikkoihin matkan varrella ja saatat löytää todellisia helmiä seuraavaan määränpäähän ajellessasi. Pysy tien päällä niin kauan kuin huvittaa, suunnittele reittisi etukäteen, tai mene fiiliksen mukaan. Autoreissulla mahdollisuuksia on monia! Jos road trip on valintasi, saat ISIC-kortillasi jopa 8% alennuksen autovuokrastasi Discover Carsilta.

Opiskelija-alennukset lähimatkailuun

 

Tutustu Pohjoismaihin

Oletko jo kokenut muiden Pohjoismaiden pääkaupungit? Opiskelijat matkustavat edullisesti SJ:n matkassa naapurimaissa! Nauti mitä kauniimmista junareiteistä ja tutustu koskemattomaan maaseutuun, vuoriin, järviin, sekä pääkaupunkeihin. SJ:n junien kyydissä pääset aina Osloon ja Kööpenhaminaan asti! ISIC:llä saat 15% opiskelija-alennuksen kaikista normaalihintaisista kakkosluokan lipuista, kaikilla reiteillä.  

Yöjunan kyydissä matkustaminen on unohtumaton kokemus. Jos Pohjoismaat ovat jo tulleet tutuksi, pääset Tukholmasta myös kätevästi Keski-Eurooppaan. Varaa lippusi 25% alennuksella Snälltågetin yöjunan kyytiin Tukholmasta Berliiniin! Berliini on opiskelijoiden suosiossa ja trendikäs kaupunki houkutteleekin opiskelijoita kaikkialta maailmasta. Berliini on täynnä kulttuuria, historiaa, puhumattakaan yöelämästä sekä makuelämyksistä! 

Opiskelija-alennukset lähimatkailuun

 

Reissaa Euroopassa

Eurooppa on oiva opiskelijareissun kohde myös ahkerammin palloa tallanneelle matkaajalle. Välimatkat ovat lyhyitä ja listalla on liuta vilkkaita suurkaupunkeja koettavaksi. Ainoa, mikä Euroopassa voi yllättää, on runsaudenpula! Onnksi, hyppäämällä lautan kyytiin, voit sisällyttää useita kohteita reissullesi ja matkata meriteitse Stena Linen kyydissä. ISIC:llä reissaat opiskelija-alennuksella Stena Linen lautoilla useissa Euroopan kohteissa! Ale on voimassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Puolassa, Latviassa, Hollannissa, Ranskassa, Britanniassa, sekä Irlannissa. Voit sisällyttää lauttalippuusi myös pyörän, moottoripyörän tai auton. 

Opiskelija-alennukset lähimatkailuun

Matkalla Ruotsiin tai Saksaan? Pääset kätevästi Trelleborgista Rostockiin tai Travemundeen TT-Linen matkassa! Kaikki kaupungit ovat vierailemisen arvoisia, vaikka olisit vain läpikulkumatkalla. Koe historian havinaa Rostockissa tai vieraile Saksan vanhimmassa majakassa Travemundessa. Trelleborgissa puolestaa voit viettää kesäpäivää Baltianmeren rannalla, erityisesti kun Ruotsin eteläisin piste on vain kivenheiton päässä! TT-Lineltä nappaat 10% opiskelija-alen useista lippuvaihtoehdoista ISIC:llä. 

 

Surffia Portugalissa 

Hyppää seikkailuun Euroopassa! Tiesitkö että Portugali on yksi parhaista Euroopan surffikohteista? Portugalin surffileiri sopii kaikentasoisille reissaajille surffikokemuksesta riippumatta. Surffileirin jälkeen pääset tutustumaan eteläiseen Portugaliin patikoinnin, melonnan ja joogan merkeissä, paikallista kulttuuria unohtamatta! Ota kaikki irti reissustasi käyttämällä ISIC-alennus, jolla saat veloituksetta ensimmäisen yön majoituksen, sekä lentokenttäkuljetukset, kun varaat reissusi KILROY:lta! 

Jos surffaus ei ole juttusi, Portugaliin pääset myös kiertomatkalle, tai vaikkapa vapaaehtoistöihin. 

 

Reilaa ympäri Eurooppaa

Interreilillä pääset tutustumaan Eurooppaan rautateitä pitkin. Jos olet 27-vuotias, tai nuorempi, voit säästää jopa 25% junamatkoistasi Euroopassa! Syö gelatoa Italiassa, näe Pariisin Eiffeltorni ja matkusta junalla mielettömissä maisemissa Sveitsin vuoristossa - kaikki yhdellä reissulla. Eurooppa on yksi parhaista kohteista opiskelijalle, sillä se on helposti saavutettavissa, suhteellisen edullinen, josta löytyy jokaiselle näkemistä sekä kokemista. Tsekkaa kaikki mitä sinun tulee tietää Interrailista täältä. 

Opiskelija-alennukset lähimatkailuun

 

Saarihyppelyä Kreikassa

Kreikan saarihyppely on huikea reissu, jolla pääset kokemaan useita saaria kerralla! Santorini ja Mykonos nauttivat kohteina kulttimaineesta ja ovat ehdottomasti vierailun arvoisia, tosin, melko hintavia opiskelijan lompakolle. Onneksi saarissa on kuitenkin mistä valita, esimerkiksi Ios, Naxos, Paros, sekä useat muut ovat huomattavasti edullisempia vaihtoehtoja, joissa pääset myös tutustumaan paikalliseen kulttuuriin. ISIC Appista löydät mm. lauttamatkoja Kreikassa, jopa 50% alennuksella.

 

Uusia kokemuksia Balkanilla

Slovenia, Albania, Montenegro, Bosnia-Hertzegovina.. Balkanilla on niin paljon koettavaa! Uskomatonta luontoa, koskia laskettavana, sympaattisia pieniä kyliä, sydämellisiä paikallisia ja halvat hinnat! Seikkailunhaluisille reissaajille, jotka kaipaavat vähemmän turistien suosimiin kohteisiin, Balkan on ehdoton matkakohde. Balkania voi kierrellä helposti Interrailin yhteyidessä, autoreissulla kaveriporukalla, tai lentäen suoraan paikanpäälle. Lisää infoa, sekä apua ja inspiraatiota reissusi suunnitteluun löydät KILROY:lta. 

Opiskelija-alennukset lähimatkailuun

)