Korkeakouluopiskelijan ISIC-yhdistelmäkortti

Varmista huikeimmat opiskelija-alennukset kotona ja maailmalla tilaamalla ISIC-yhdistelmäkortti. Pallomme on väärällään ISIC-kortin opiskelija-alennuksia, joten tuttujen kotimaisen opiskelijakorttietujen VR:n ja Matkahuollon lisäksi ulottuvillasi on ISIC-yhdistelmäkortilla yli 150 000 etua ympäri maailmaa. ISIC:lla saat myös ostettua opiskelijahintaisia lentolippuja esimerkiksi Finnairilta!

ISIC-yhdistelmäkortin voit korkeakouluopiskelijana tilata opiskelijan hyötypalvelu Frankilta.

Digitaalinen ISIC-korttisi toimii normaalisti myös kesän yli. Aktivoi digitaalinen ISIC-korttisi ISIC Appissa, joka on saatavilla Google Playssa ja App Storessa. Jos sinulla ei vielä ole ISIC:a, voit ostaa digitaalisen ISIC-lisenssin Frank Appin Asetukset -kohdasta hintaan 4€/vuosi.

 

ISIC-yhdistelmäkortin voivat tilata yliopisto-opiskelijat eli Suomen Ylioppilaskuntien Liitto SYL:n jäsenet. Jos opiskelet ammattikorkeakoulussa ja kuulut opiskelijakuntaasi, tarkista omasta OPKUstasi, tekeekö opiskelijakuntasi yhteistyötä opiskelijapalvelu Frankin kanssa. Jos kyllä, voit tilata ISIC:n jäsenhintaan Frankilta; jos ei, voit tilata normaalin ISIC:n ei-jäsenten hintaan. Huomioithan, että normaali, 12 kk voimassa oleva ISIC-kortti ei korvaa kotimaista opiskelijakorttia.

 

Ota sininen pallo haltuusi ja

Tilaa korkeakouluopiskelijan ISIC-yhdistelmäkortti!

 

Persuasion
)