Korkeakouluopiskelijan ISIC-yhdistelmäkortti

Varmista huikeimmat opiskelija-alennukset kotona ja maailmalla tilaamalla ISIC-yhdistelmäkortti. Tuttujen kotimaisen opiskelijakorttietujen, VR:n ja Matkahuollon lisäksi ulottuvillasi on ISIC-yhdistelmäkortilla yli 150 000 etua ympäri maailmaa aina busseista, junista ja opiskelijahintaisista lentolipuista majoitukseen, ravintoloihin ja paikalliselämyksiin.

Tilaa nyt ILMAINEN ISIC-yhdistelmäkortti maksuominaisuudella Frankilta! Tällä timanttisella opiskelijakortilla saat kaiken irti opiskelijaelämästä:

 

✔︎ Opiskelija-alennukset Suomessa ja maailmalla

✔︎ Ilmainen suomalainen opiskelijakortti ja pankkipalvelut koko opintojen ajan, myös jatko-opiskelijoille

✔︎ 5 vuotta voimassa oleva kansainvälinen ISIC-kortti 0 € + ISIC:n ilmainen digitaalinen opiskelijakortti ISIC Appissa 

✔︎ Frankin ilmainen digitaalinen opiskelijakortti 

✔︎ Maksuton käyttötili ja verkkopankkitunnukset Danske Bankilta

✔︎ Akavan opiskelijajäsenen huippuedut sijoittamisesta ja asuntolainasta

Voit tilata korkeakouluopiskelijan ISIC-yhdistelmäkortin Frankilta, myös ilman maksuominaisuutta.

Ei kiitos muovikortille? Digitaalinen ISIC-korttisi toimii normaalisti myös kesän yli. Aktivoi digitaalinen ISIC-korttisi ISIC Appissa, joka on saatavilla Google Playssa ja App Storessa. Jos sinulla ei vielä ole ISIC:a, voit ostaa 12kk voimassa olevan, digitaalisen ISIC-lisenssin Frank Appin Asetukset -kohdasta hintaan 4€/vuosi tai ISIC:n sivuilta hintaan 10€/vuosi.

 

ISIC-yhdistelmäkortin voivat tilata yliopisto-opiskelijat eli Suomen Ylioppilaskuntien Liitto SYL:n jäsenet. Jos opiskelet ammattikorkeakoulussa ja kuulut opiskelijakuntaasi, tarkista, tekeekö opiskelijakuntasi yhteistyötä opiskelijapalvelu Frankin kanssa. Jos kyllä, voit tilata ISIC:n jäsenhintaan Frankilta; jos ei, voit tilata normaalin ISIC:n ei-jäsenten hintaan. Huomioithan, että normaali, 12 kk voimassa oleva ISIC-kortti ei korvaa kotimaista opiskelijakorttia.

 

Tilaa korkeakouluopiskelijan ISIC-yhdistelmäkortti!

 

Persuasion
)