Lähditpä sitten neljän viikon kierrokselle tai viikonloppulomalle, tältä sivulta löydät täydellisen oppaan ISIC-kortin opiskelija-alennuksiin Euroopassa!

Opiskelija-alennukset Euroopassa

Ihana Eurooppa on täydellinen kohde lyhyelle tai vaikka pidemmällekin pyrähdykselle. Välimatkat ovat verrattain lyhyitä ja ne on helppoa ja edullista taittaa junalla, bussilla, autolla tai joskus jopa jalan! Suomesta käsin on yleensä nopeinta lentää jonnekin päin Eurooppaa ja jatkaa matkaa siitä eteenpäin, mutta laivalla ja junallakin pääsee kulkemaan, ja se tuo mukavasti muutaman reissupäivän lisää. Matkustusmukavuuden maksimoimiseksi kannattaa hankkia eurooppalainen sairaanhoitokortti sen varalta, että reissussa sattuu jotakin vähemmän mieluisaa.

Mikä parasta, ISIC-kortillasi nautit opiskelija-alennuksista lähes joka kolkassa! Eurooppa on ISIC-kortin opiskelija-alennusten tiheimmin kansoittama maanosa eli toisin sanoen opiskelijan unelmakohde luita ja ytimiä myöten. ISIC-kortillasi saat Euroopan reissuasi varten alennusta lennoista, laivamatkoista ja majoituksesta, minkä lisäksi pääset totta kai nauttimaan kohdemaasi ISIC-alennuksista myös! Kokosimme alle hieman kohteita Euroopassa, joissa ISIC-korttilaista hellitään opiskelija-alennuksin sekä vinkkejä kuinka päästä tien päälle vanhalla mantereella. Ota lomaa ja lomalla ilo irti ISIC-kortista!

Matkustaminen Euroopassa:

Opiskelijalennot

Flixbus

Generator-hostellit

Homestay -majoitus

A&O Hostels

KILROYn seikkailumatkat Euroopassa

Interrail

Huomioithan, että Interrail -lipusta ei saa opiskelija-alennusta!

Euroopan helmeimmät opiskelija-alennukset:

Amsterdam Lontoo  
Berliini Rooma  
Pariisi Barcelona  
Tallinna Dublin  
Kööpenhamina Tukholma  
Praha Sveitsi  
Pietari Budapest  
Lissabon Nizza  
Latvia Wien  
Ateena Montenegro  
Varsova
   
     
     
   

Opiskelija-alennukset Euroopassa ja pitkin palloa tavoitat kätevästi ilmaisella ISIC -sovelluksella!

Lataa ISIC App ja opiskelija-alennukset kulkevat aina mukanasi!

App StoreGoogle Play