Koe unohtumattomia elämyksiä maailmalla - lähde nuorisovaihtoon!

Unohtumattomia elämyksiä lionien nuorisovaihdosta!

Lions -järjestön kansainväliset nuorisovaihdot vievät 16 - 21 -vuotiaita nuoria tutustumaan vuosittain noin 40 uuteen kulttuuriin. Vaihtoon lähdetään yleensä kesällä, ja sen kokonaiskesto on Euroopassa noin 3 viikkoa ja muissa maanosissa noin 4‒5 viikkoa. Vaihtoon voi sisältyä perheoleskelun lisäksi kansainvälinen nuorisoleiri, jonka osuus vaihdosta on noin 7‒10 päivää. Leirit ovat mahtava mahdollisuus saada elinikäisiä ystäviä eri maista! 

Lions-järjestön nuorisovaihto on kaksisuuntainen: toimimalla isäntäperheenä suomalaisten perheiden on mahdollista tutustuttaa Suomeen tuleva nuori paikalliseen kulttuuriin, ja vastavuoroisesti oppia uutta vierailijan omasta maasta. Vaihtoon lähtevän nuoren perheen ei ole velvollisuus toimia isäntäperheenä, tosin moni haluaa tarjota tämän mahdollisuuden.

Hakemukset kansainväliseen nuorisovaihtoon lähetetään oman paikkakunnan lionsklubille. Klubit hyväksyvät nuoren vaihtoon ja järjestävät perheoleskelumahdollisuuden Suomeen saapuville nuorille. Tavallisesti lähettävä klubi tukee nuoren matkaa taloudellisesti erikseen sovittavalla summalla.

 

Innostuitko? Ota alla yhteyttä oman paikkakuntasi lionsklubiin!

 

)