Woltita sapuskat himaan 6 EUR opiskelija-alennuksella ISIC-kortilla!

Opiskelija-alennus Woltilta

Nälkä? Klikkaa pöperöt kotiovelle Woltilta! Nyt nappaat ISIC-kortillasi 6 EUR opiskelija-alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi.

Wolt on helpoin tapa löytää ja tilata loistavaa ruokaa sadoista ravintoloista Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Vaasassa, Porissa, Rovaniemellä, Kuopiossa, Joensuussa, Lappeenrannassa, Hämeenlinnassa, Seinäjoella, Mikkelissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Kokkolassa, Kuopiossa, Porvoossa, Kotkassa, Kouvolassa ja Nokialla.

Lataa Wolt iPhonelle tai Androille ja syötä etukoodi tilauksesi yhteydessä, niin saat 6 € alennuksen ensimmäisestä kotiinkuljetustilauksestasi. Kirjaudu sisään ISIC-numerollasi saadaksesi alekoodin.

Syötä koodi ennen tilauksen tekemistä oman profiilisi kautta Woltin sovelluksessa tai selaimella. Koodi on voimassa asiakkaille, joilla ei ole aiempia tilauksia eikä muita alennuskoodeja. Alennuksen saa vain kuljetustilauksista. Koodi on voimassa 30.6.2023 saakka uusille asiakkaille (ei aikaisempia Wolt-tilauksia).

Kirjaudu!