Nyt saat OWNU-sovelluksesta 30% opiskelija-alennuksen ISIC-kortillasi!

Opiskelija-alennus OWNU-sovelluksesta

Kaipaatko tukea opiskelijan arkeen? Liikuntaa ja säännöllisiä aterioita voi olla vaikea mahduttaa opiskelijan kalenteriin. Kokeile avuksi OWNU-sovellusta! OWNU by Hanna Öberg yhdistää markkinoiden parhaita treenioppaita laajaan valikoimaan terveellisiä reseptejä ja tarjoaa sovelluksen, jolla saavutat treenitavoitteesi. Yli 25 treeniopasta kaikentyyppisiin tavoitteisiin, yksilölliset ateriasuunnitelmat, laaja valikoima reseptejä ja työkaluja edistymisen seuraamiseksi, OWNU on jo auttanut kymmeniä tuhansia käyttäjiä tasapainoisempaan elämäntapaan. Tukeva ja inspiroiva yhteisö tekee OWNU:sta paikan, jossa voit kasvaa ihmisenä sekä fyysisesti että henkisesti.

Nyt saat OWNU-sovelluksesta 30% opiskelija-alennuksen ISIC-kortillasi!

Aloita noudattamalla seuraavia ohjeita:

  • Siirry OWNU verkkosivustolle oheisesta linkistä.

  • Luo tili verkkosivustolla ja valitse haluamasi tilaus.

  • Lataa sovellus puhelimeesi AppStoren tai Google Playn kautta ja kirjaudu sisään tilillä, jonka rekisteröit verkkosivulla. OWNU auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaiten soveltuvan treeniohjelman!

Kirjaudu sisään ISIC-numerollasi, nappaa alekoodi talteen ja lataa OWNU avuksi opiskelijan treeniin!

Alennus normaalihinnoista, koskee myös tilauksen uusimista. Voit peruuttaa tilauksesi itse verkkosivuston kautta. Kirjaudu sisään tiliisi ja napsauta "Hallinnoi tilauksia". Napsauta sitten "Peruuta tilaus". Alennus on voimassa 1.8.2022 - 31.12.2022. 

Kirjaudu!