Vietä viikonloppu Lontoon vilinässä ja nauti suurkaupungin sykkeestä - opiskelijahinnoin tietenkin.

Opiskelija-alennukset Lontoossa

Lontoo on kaupunki, joka on niin täynnä tekemistä, että välillä runsaudenpula aivan ahdistaa. Suosikkinähtävyydet ovat suosikkinähtävyyksiä syystä, mutta Lontoossa kannattaa yrittää tehdä muutakin, kuin jonottaa näyttelyihin tai museoihin. Lukaise läpi ISIC:n vinkit ja ota talteen parhaat opiskelija-alennukset Lontoon reissulle!

Kätevimmin paikasta toiseen pääset Tubella eli maanalaisella, ja hauska lisä metromatkoihin on esimerkiksi tämä Secret Londonin vaihtoehtoinen metrokartta, johon on metroasemien sijaan merkitty, mitä milläkin asemalla on nähtävää. Nälkä ei pääse yllättämään, kun otat talteen tiedot kaupungin parhaista ruokamarkkinoista. Lontoo myös kilpailee rintarinnan New Yorkin kanssa maailman teatteripääkaupungin tittelistä, ja suosituimpiin näytelmiin ja musikaaleihin kannattaa varata liput jo hyvissä ajoin, vaikka usein paikan päällä mahtuu vielä saman illan näytökseenkin! Parasta Lontoossa on ehdottomasti kaupungin museotarjonta, joka on suurilta osin opiskelijalle täysin ilmainen: nauti vaikka Natural History Museumin upeasta kokoelmasta! Kaupungin lukuisissa ihanissa puistoissa voit tehdä koko päivän mittaisen kävelyn tai vain oikaista nurmelle hetkeksi lepäämään.

Opiskelija-alennuksilla matkabudjetti kestää hieman pidempään!

Opiskelija-alennukset Lontoossa:

Generator Hostel:

10 % opiskelija-alennus yöpymisestä 

London Eye:

15 % opiskelija-alennus lipusta (HUOM! Lippu täytyy erikseen hakea STA-matkatoimistosta)

Thriller Live at the Lyric Theatre:

Opiskelijaliput musikaaliin alkaen £20

Hard Rock Café:

20% opiskelija-alennus ruokalistasta

Royal Botanic Gardens Kew -puutarha:

50 % opiskelija-alennus pääsylipusta

 

Etsi lisää ISIC-kortin opiskelija-alennuksia Lontoossa täältä! Lontooseen pääset helposti opiskelijahintaisilla lentolipuilla, jotka voit varata KILROY:lta.

Löydä Lontoon ISIC-opiskelija-alennukset helposti puhelimestasi ilmaisella ISIC Appilla.

Lataa ISIC App ja opiskelija-alennukset kulkevat aina mukanasi!

App StoreGoogle Play

Hanki oma ISIC-korttisi EUR 10
Persuasion