Lähde kiertämään Eurooppaa bussin kyydissä - ISIC:illä nappaat 10% alennuksen!

Opiskelija-alennus FlixBusilta

Opiskelija-alennus FlixBusilta, kyllä, kiitos! Matkusta halki Euroopan FlixBusin vihreiden maantiekiiturien kyydissä todella edullisesti! ISIC-kortillasi saat FlixBusilta 10 % opiskelija-alennuksen, kun varaat ja ostat lippusi FlixBusin sovelluksessa! Matkanteko Euroopassa on nyt entistä helpompaa, varsinkin, kun voi loikoilla ilmastoidussa bussissa ilmaisen wifin parissa. FlixBusin uusissa busseissa on kaikki modernit mukavuudet ja lippujen hinnat alkavat parhaimmillaan 5 eurosta: HUH!

Toimi näin: Kirjaudu sisään ja nappaa alekoodi talteen.  Kirjaudu ISIC/ITIC/IYTC -kortillasi ja saat alennuskoodisi sähköpostitse. Alekoodin voit käyttää ostaessasi lipun FlixBusin sovelluksessa. Alekoodi on voimassa matkoilla 2.4.2024 – 28.6.2024.

Opiskelija-alennuksen ehdot:

Alekoodi on voimassa matkoilla joiden lähtöpäivä on 2.4.2024 – 28.6.2024. Alekoodin voi käyttää ainoastaan FlixBusin sovelluksessa. Tarjouksen voi käyttää 2 kertaa lukukauden aikana. Koodia ei voi yhdistää muihin etuihin eikä alekoodia voi käyttää jo ostettuihin lippuihin. Lippujen maksaminen käteisellä ei ole mahdollista, sekä jälleenmyynti on kielletty. Alekoodi on voimassa 28.6.2024 asti.

Lähde kiertämään Eurooppaa bussin kyydissä!

 

Kirjaudu!