Eduntarjoajan näkyvyys

Opiskelijaedun tarjoajan on mahdollista valita itselle sopivin näkyvyysyhdistelmä ISICin ja Frankin markkinointikanavissa.

Sähköiset kanavat Suomessa

Opiskelijaeduntarjoajana saat perusnäkyvyyden sekä ISICin että Frankin sivustoilla. Opiskelijan täytyy tunnistautua molemmissa opiskelijaksi, ennen kuin hän pääsee käyttämään edun. Lisäksi näkyvyydestä ISICin ja Frankin sosiaalisessa mediassa voidaan sopia: mahdollisuuksina on kaikki yksittäisitä postauksista blogikirjoituksiin ja kokonaisiin kilpailuihin tai kyselyihin.

Sähköiset, maailmanlaajuiset kanavat

ISIC-eduntarjojana näyt kaikille lähes 5 miljooonalle ISIC-kortin haltijalle 130 maassa ISIC Benefits -mobiilisovelluksessa ja ISICin globaalilla sivustolla isic.org. Jos olet kiinnostunut laajentamaan etusi jonkin muun maan opiskelijamarkkinalle, ota yhteyttä [email protected]. Neuvottelemme edut suoraan muihin Pohjoismaihin ja Alankomaihin, ja saatamme sinut yhteyksiin muiden maiden ISIC-yhteyshenkilön kanssa.

Perinteiset kanavat

Järjestämme yhdessä Frankin kanssa tapahtumia ja tempauksia vuoden mittaan. Voit tulla mukaan myös kampanjaluontoisella tarjouksella erityisesti Back to school -kampuskiertueelle elo-syyskuussa.

Opiskelijatapahtumat

Järjestämme vuosittain Back to school -opiskelijatapahtuman, jossa kierrämme kampuksia ympäri Suomea elo-syyskuussa. Järjestämme opiskelijoille kampuskiertueella kilpailuja ja muuta pikkukivaa yhdessä kumppaniemme kanssa. Lisäksi osallistumme yksittäisiin opiskelijatapahtumiin ympäri vuoden. Kumppaneillemme nämä ovat arvokkaita tilaisuuksia levittää tietoisuutta uudesta brändistä tai tuotteesta, kun puhumme opiskelijoille eduista kasvotusten.


ISICin ja Frankin printtimateriaali

Painatamme vuosittain tapahtumiin ja opiskelijajärejstöjen käyttöön materiaaleja opiskelija-alennuksia antavista kumppaneistamme. Materiaalit suunnitellaan alusta alkaen visuaalisiksi ja opiskelijan huomiota herättäviksi.

 

Lisätietoa ISICin ja Frankin kanavista saat ottamalla yhteyttä [email protected] tai [email protected].