Työskentele opintojen ohella Sector Alarmilla!

Opiskelijatyö: Turvapalvelujen myyjäksi

Haluatko tehdä työtä mahtavassa tiimissä, oppia myymään, viihtyä töissä, menestyä ja tehdä hyvää tulosta? Sector Alarmilla on töitä sinulle, joka olet energinen, tavoitehakuinen ja innokas kehittymään.

Teette töitä yhdessä tiiminä, jossa jokainen päivä on pelipäivä ja asennetta täynnä. Sector Alarm etsii henkilöitä, joilla on positiivinen asenne ja aito halu kehittyä. Sector Alarm ylläpitää hyvää tiimihenkeä, yhdessä pidetään hauskaa ja tehdään tavoitteellisesti töitä. Jos kiinnostuit, jätä yhteystietosi linkin kautta. Rekrytoija soittaa sinulle pian ja pääsette keskustelemaan tulevaisuudestasi Sector Alarmilla!

Turvapalvelujen myyjänä myyt ihmisten koteihin palvelua, joka suojaa kodin ja voi pelastaa henkiä. Myyntityötä on mahdollista tehdä myös opiskelun ohessa muutamana iltana viikossa. Aiempi työkokemus ei ole ratkaisevaa – Sector Alarm kouluttaa sinut tehtävään ja positiivisella asenteella ja kannustavan tiimin tuella pääset parhaisiin tuloksiin. Ei provisiokattoa: palkkaasi voit itse vaikuttaa ilman ylärajaa.

Tsekkaa avoimet työpaikat täältä!

Haluatko kuulla, millaista on työskennellä Sector Alarmilla? Lue Eetun kokemus myyntityöstä opintojen ohella! 

”Tässä hommassa voi päästä hyviin tuloksiin”, sanoo Eetu Auramo.

Konetekniikan opiskelija tekee muutamana iltana viikossa töitä Sector Alarmin hälytyspalveluiden myyjänä, nauttii onnistumisen fiiliksistä, osaamisen kehittymisestä ja vapaudesta vaikuttaa omaan työhön ja palkkaan. Lue Eetun tarina täältä!

 

)