Miksi opiskelijan kannattaa valita seurakseen Suomessa ja maailmassa ISIC-kortti? Me kerromme!

Miksi ISIC?

Miksi opiskelijan kannattaa valita seurakseen Suomessa ja maailmassa ISIC-kortti? Me kerromme!

Opiskelijalennot

ISIC-opiskelijakortti on maailman ainoa opiskelijalentolippuun oikeuttava opiskelijakortti. Reippaasti toista kymmentä lentoyhtiötä maailmanlaajuisesti tarjoaa opiskelijalentolippuja, mukaan lukien kotoinen Finnairimme. Myös Qatar Airwaysilla on opiskelijalentolippu, ja Qatarin opiskelijalentolippu on saatavilla alle 31-vuotiaille ISIC-kortin haltijoille. Opiskelijalentolipun muutos- ja peruutusehdot ovat tavallista lentolippua joustavammat, lipun hintaan kuuluu aina ruumaan menevä matkalaukku ja lippu on voimassa vähintään vuoden ostopäivästä. Opiskelijalentolippu on mitä mainioin vaihtoehto esimerkiksi vaihtoon lähtijälle, working holidaylle tai pidemälle reissulle, jossa matkalaukulle on tarvetta!  Finnairin opiskelijalipun voi puolestaan saada myös ISIC-korttilaisen puoliso, vaikka hän ei omistaisi ISIC-korttia tai olisi edes opiskelija (ikäraja Finnairin opiskelijalentolipulle on 34 vuotta).

Opiskelijalennot 

Opiskelijalennoilla hurautat vaivattomasti ja edullisesti vaikka maailman ympäri!

130 maata, 150 000 etua

ISIC-opiskelijakortti takaa parhaat opiskelija-alennukset sekä kotona että maailmalla. Junalipuista saat opiskelija-alennuksen esimerkiksi Ruotsissa ja Irlannissa. Pitkin Eurooppaa matkustat opiskelija-alennuksella FlixBusin kyydissä. Australiassa nautit opiskelijalipuista junaliikenteessä ja nähtävyysristeilyillä. Lähdössä Lontooseen? Saat opiskelija-alennuksia bussiliikenteestä ja lentokenttäjunista. Majoituksessa saat opiskelija-alennuksen esimerkiksi Hostelling Internationalin ja Homestayn palveluista, sekä lukuisista paikallisista kohteista. Varsinainen runsaudenpula ISIC-opiskelija-alennuksista iskee Euroopassa; tsekkaa suosikkikohteesi ISIC-tarjonta ja nauti seuraavasta reissustasi hieman edullisemmin!

opiskelija-alennus

ISIC:n kanssa opiskelija-alennukset kulkevat reissun päällä mukana.

Huikeita online-etuja ja opiskelija-alennuksia 

ISIC-opiskelijakortilla saat myös muhkeita opiskelija-alennuksia verkko-ostoksista. Tilaa laatulehti The Economist 20% opiskelija-alennuksella, shoppaile Forever21:lla tai treenaa enkkua ilmaiseksi EF:n verkkokurssilla. Tsekkaa loput mahtavat ISIC-alennukset täältä.

 

Tieto kansainvälisestä opiskelijaelämästä

Me haluamme auttaa opiskelijat maailmalle. Siksi keräämmekin koko ajan tietoa erilaisista kansainvälistymismahdollisuuksista ja kansainvälisestä opiskelijaelämästä. Meiltä saat tuoretta tietoa esimerkiksi opiskelijamatkustamisestaapurahoista, vaihto-opiskelusta, työharjoittelusta ulkomailla, working holiday -työlomasta ja vapaaehtoistöistä ulkomailla. Jotta pysyt taatusti kuusella uusimmista tilaisuuksista, tapahtumista ja mahdollisuuksista, tilaa ISIC:n uutiskirje ja tykkää meistä Facebookissa!

opiskelijaelämä

Me autamme sinua löytämään uusia maisemia!

Aidosti kansainvälinen opiskelijayhteisö

ISIC on mukanasi maailmalla, olit sitten reissussa, opinnoissa tai missä tahansa! Haluamme olla toteuttamassa sinun kansainväliset unelmasi ja tukea sinua matkallasi maailmalla. The Global Study Awards -apuraha on 10 000 punnan apuraha ulkomaan opinnoista haaveileville, Successful Graduate puolestaan työnhakuun ja CV:n kirjoittamiseen erikoistunut palvelu vastavalmistuneille. Uniplacesista voit hakea opiskelijaluukkua ISIC-opiskelija-alennuksella vaikka Lontoosta tai Berliinistä. Olitpa missä tahansa opintojesi vaiheessa ja missä tahansa vaiheessa oman kansainvälistymisesi kanssa, me pidämme huolen, että sinulla on käytössäsi kaikki tarpeellinen tieto ja parhaat opiskelija-alennukset!

kansainvälinen opiskelija

ISIC:n avulla nautit opiskelijaelämästä täysillä Suomessa ja ulkomailla!

Hanki oma ISIC-korttisi tästä!

 

)