KILROY Foundation -apuraha

Syksyn 2019 apurahojen haku on nyt auki! Hakuaikaa on 16.12.2019 saakka.

Oletko lähdössä opiskelemaan ulkomaille? Ehkäpä lähdetkin työharjoitteluun tai tekemään vapaaehtoistyötä? Joka tapauksessa voit hakea matkallesi apurahaa KILROY Foundationilta! KILROY Foundation myöntää keväisin ja syksyisin 5 apurahaa henkilöille, jotka haluavat kehittää itseään lähtemällä kulkemaan ennalta tallaamattomia polkuja, kerätä kansainvälistä kokemusta ja osallistua paikallisten yhteisöjen kehitykseen. Lue apurahan saaneiden kokemuksia reissuistaan ja hae mukaan!

Kuinka haen?

 • Vaihe 1: Arviointilomake – lomakkeen täyttö vie noin 10-15 minuuttia. Lomakkeessa vastaat muutamiin yksinkertaisiin kysymyksiin suunnitelmistasi ulkomailla. KILROY Foundation valitsee sopivimmat ehdokkaan apurahan saajiksi sen perusteella, miten paljon apurahalla on vaikutusta suunnitelman toteutumiseen. Syksyn 2019 apurahojen haku on nyt auki! Hakuaikaa on 16.12.2019 saakka.

 • Vaihe 2: Hakemus – valitut ehdokkaat saavat sähköpostitse linkin hakulomakkeeseen, johon he liittävät lyhyen motivaatiokirjeen ja muita tietoja. 

 • Vaihe 3: Hakemusten arviointi – KILROY Foundation arvioi hakemuksesi. Säätiö voi tarvittaessa pyytää sinulta lisätietoja. 

 • Vaihe 4: Apurahan myöntäminen – valitut apurahan saajat saavat valinnastaan tiedon sähköpostitse ja apurahasumma toimitetaan heille. Kevään apurahat jaetaan aina elokuun puolivälissä, ja syksyn apurahat aina tammikuun puolivälissä.

Kuka voi hakea?

 1. Olet kansalainen jossain seuraavista maista: Alankomaat, Belgia, Islanti, Norja, Puola, Ruotsi, Suomi tai Tanska
 2. Olet 18-35 -vuotias matkalle lähtiessäsi
 3. Sinulla on todistus kansalaisuudestasi, työtilanteestasi ja yhteyksistäsi siihen vapaaehtoistyö- tai opinto-ohjelmaan, jossa aiot matkallasi vierailla
 4. Et ole aiemmin saanut KILROY Foundationin apurahaa
 5. Projekti, johon apuraha käytetään, alkaa ennen vuoden 2020 päättymistä
 6. Jo suoritettuihin projekteihin ei voi hakea apurahaa jälkeenpäin
 7. KILROY Groupin työntekijät eivät voi hakea apurahaa

 

Ready? Täytä hakemuksesi täällä!

 

 

)