Kielikurssille vai vuodeksi ulkomaille opiskelemaan? Täältä löydät vinkkejä ratkaisuasi helpottamaan!

EF:n kanssa maailmalle

Kiinnostaako kansainvälisyys ja matkustaminen? Uuteen kulttuuriin ja kieleen tutustuminen? Entäs sujuva kommunikointi vieraalla kielellä? Jos vastasit yhteen tai useampaan kyllä, kannattaa ehdottomasti lukea eteenpäin.

Lähtiessäsi maailmalle EF:n kanssa pääset oppimaan kieltä sen aidossa käyttöympäristössä. Opit englantia fish&chipsejä syöden, tutustutut espanjalaiseen elämään ja opit ostamaan hedelmiä torilta suoraan paikallisilta. Parasta on, että samalla kun opiskelet, pääset pitämään hauskaa!

Vaikka kielen oppiminen on pääroolissa, EF:n kanssa reissaaminen ei ole vain opiskelua. Opiskelun ohella pääset tutustamaan uuteen maahan, uppoudut paikalliseen kulttuuriin ja saat ystäviä ympäri maailmaa. Saat kokea, mitä kansainvälisyys parhaimmillaan on ja kielitaitoa voi jatkossa ylläpitää helposti vierailemalla ympäri maailmaa asuvien ystävien luona!

Yksi parhaista jutuista on monipuolisuus ja valinnan vapaus. Valittavanasi on 43 kohdetta, 16 maata ja seitsemän eri kieltä. Myös opiskelun keston voi valita täysin itse 2 viikon ja 11 kuukauden väliltä. Joka maanantai on uusia aloituksia. Matkaan voit lähteä, vaikket vielä olisi täysin sinut kielen kanssa, sillä opetusta on tarjolla kaikilla kielitasoilla.

Hae lisää inspiraatiota EF:n sivuilta, joilta löydät lisätietoa ohjelmavaihtoehdoista sekä esittelyt koko EF:n huikeasta kohdevalikoimasta. Ei muuta kuin matkaan, opiskelu ulkomailla kannattaa aina!

)