Apuraha ulkomailla opiskeluun! Hae nyt 10,000£ The Global Study Awards -apurahaa unelmiesi opintoihin ulkomailla! #TGSA

Apuraha opintoihin - The Global Study Awards - 10,000£

Hae apurahaa!

 

The Global Study Awards -apurahan taustalla on kolmen toimijan yhteinen uskomus ulkomailla opiskelun positiivisesta vaikutuksesta opiskelijan elämään. Ulkomailla vietetty aika avartaa maailmankatsomusta, herättää kyseenalaistamaan omia ennakko-oletuksia, kannustaa näkemään ja luomaan vaihtoehtoja ja on yksi parhaista tavoista edistää kulttuurienvälistä ymmärrystä.

Hanki 10,000£ apuraha & lähde maailmalle

Yksittäinen apuraha on arvoltaan enintään 10,000£, ja se maksetaan ensisijaisesti suoraan korkeakoululle kuittaamaan lukukausimaksuja. Jos lukukausimaksut ovat alle apurahan summan, voidaan loppuosa summasta maksaa myös päivittäisten elinkustannusten kattamiseen. Avustusta päivittäiseen elämiseen maksetaan enintään 52 viikkoa korkeakouluun kirjautumisesta.

Hakuaika

  • Hakuaika syksyllä 2018 alkaviin opintoihin päättyi 20.7.2018. Ilmoitamme tällä sivulla, kun apuraha on jälleen haettavissa.

Ketä etsimme?

The Global Study -apurahan tarkoitus on avustaa motivoituneita, aktiivisia ja päämäärätietoisia opiskelijoita, jotka osoittavat

  • halua edistää yhteisönsä hyvinvointia ja kehitystä ulkomaan opintojen tarjoaman tietotaidon myötä
  • vahvaa tahtoa edetä urallaan 
  • aitoa kiinnostusta edistää kulttuurienvälistä kanssakäyntiä ja ymmärrystä. 

Apurahan saajat ovat valmiita jakamaan opintoihinsa liittyviä kokemuksia toisille opiskelijoille ja British Council IELTS-, ISIC- ja StudyPortals -yhteisöille. Apuraha on avoin kaikille kansalaisuuteen ja kotimaahan katsomatta. Apurahalla voi opiskella missä tahansa kandidaatti- ja maisteriohjelmassa, missä tahansa kolmannen asteen koulutusta tarjoavassa oppilaitoksessa. The Global Study -apurahaa ei voi käyttää kotimaassa opiskeluun.

Jos tarvitset apua itsellesi sopivan opintopaikan löytämisessä, kurkkaa vinkkejä esim. KILROYn yhteistyöyliopistojen valikoimasta tai kysy apua KILROYn ulkomaan opintoihin erikoistuneilta opintoneuvojilta

Jos sinulla tulee mieleen kysymyksiä Global Study Awardsista, lähetä mietteesi englanniksi osoitteeseen [email protected].

Kuka voi hakea?

Voit hakea The Global Study -apurahaa, jos

)