Saat nyt ISIC-korttiasi hyödyntämällä Vattenfallin sähköä opiskelijaystävälliseen hintaan. Vertaile ja tee valintasi!

Opiskelija-alennus Vattenfallin sähköstä

Opiskelijana oleminen on aivan mahtavaa, mutta tiukka budjetti saattaa asettaa rajoja hauskanpidolle. Nyt voit säästää kuitenkin myös sähkölaskussasi, sillä Vattenfall tarjoaa opiskelijoille määräaikaisen sähkösopimuksen todella edullisesti. Hyödynnä siis ISIC-korttiasi ja ota käyttöön Vattenfallin opiskelija-alennus.

Valitse fossiilivapaa ja opiskelijahintainen sähkösopimus Suomen vastuullisimmalta sähköyhtiöltä. Kun teet Vattenfallin opiskelijan sähkösopimuksen 31.12.2020 mennessä osallistut samalla Dyson V8 Absolute -varsipölynimurin arvontaan. Palkinnon arvo on 360€.

Opiskelijan sähkötarjous

  • Sähkö: 5,35 snt/kWh
  • Perusmaksu: 0€/kk
  • Sopimus: 24 kk määräaikainen, sisältää muuttoturvan (= sopimus päättyy muuton yhteydessä)
  • Hyöty: pienemmät CO2-päästöt

Täysvesi-sähkösopimuksen sähkö on tuotettu fossiilivapaasti, 100-prosenttisesti vesivoimalla. Kun teet Vattenfallin Täysvesi-sähkösopimuksen, teet samalla ilmastoteon! Kuluttajat ovat valinneet Vattenfallin Suomen vastuullisimmaksi sähköyhtiöksi.

Tämä sähkösopimus sopii opiskelijalle; se on määräaikainen ja päättyy muuton yhteydessä. Muuttaessasi voit ottaa saman sopimuksen myös mukaan uuteen kotiisi. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan.

Kirjaudu sisään ja siirry aleostoksille!

Kirjaudu!