Saat nyt ISIC-korttiasi hyödyntämällä Vattenfallin sähköä opiskelijaystävälliseen hintaan. Vertaile ja tee valintasi!

Opiskelija-alennus Vattenfallin sähköstä

Tee opiskelijan sähkösopimus Vattenfallille ja voita vuoden opiskelijasähköt!

Opiskelijana oleminen on aivan mahtavaa, mutta tiukka budjetti saattaa asettaa rajoja hauskanpidolle. Nyt voit säästää kuitenkin myös sähkölaskussasi, sillä Vattenfall tarjoaa opiskelijoille määräaikaisen sähkösopimuksen todella edullisesti. Hyödynnä siis ISIC-korttiasi ja ota käyttöön Vattenfallin opiskelija-alennus.

Ilmasto Mix -sähkösopimuksen sähkö on tuotettu täysin fossiilivapaasti vesi-, tuuli- ja ydinvoimalla. Kun teet Vattenfallin Ilmasto Mix -sähkösopimuksen, teet samalla ilmastoteon!

Tämä sähkösopimus sopii opiskelijalle; se on määräaikainen, kiinteähintainen ja päättyy muuton yhteydessä. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan.

· Sähkö: 5,59 snt/kWh

 

· Perusmaksu: 6kk ilman perusmaksua, jonka jälkeen 3 €/kk

 

· Sopimus: 24 kk määräaikainen

 

· Hyöty: pienemmät CO2 päästöt

 

Jatka tästä suoraan Vattenfallin sivustolle ja tilaa itsellesi edullisemmat opiskelijasähköt! Tutustuthan kilpailun sääntöihin huolellisesti täällä.

 

*Täystuulisähkö on muita sähkömuotoja 0,20 snt/kWh kalliimpi. Määräaikaisessa sopimuksessa sähkön hinta ei muutu sopimuskauden aikana. Määräaikaisen sopimuksen voi aina päättää muuttoon riippumatta sopimuksen pituudesta. Sähkön hinta voi/saattaa muuttua kampanjan aikana. Kilpailuaika 1.6.-30.9.2019.

Kirjaudu sisään ja siirry aleostoksille!

Kirjaudu