Nappaa 5% opiskelija-alennus Kontti Secondhand -verkkokaupasta ISIC-kortillasi!

Opiskelija-alennus Kontti Secondhand -verkkokaupasta

Löydä secondhand-tuotteet kätevästi verkosta ja hyödynnä 5% opiskelija-alennus ISIC-kortillasi Kontti Secondhand -verkkokaupasta! 

Suomen Punaisen Ristin Kontti on secondhand-myymälöiden ketju, joka täytti tänä vuonna jo 20 vuotta! Kontteja on 12 paikkakunnalla (Espoo, Helsinki, Joensuu, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pori, Rovaniemi, Tampere, Turku & Vantaa) ja keväästä 2021 alkaen Kontilla on myös verkkokauppa.

Kontti tuottaa varoja SPR:n avustustyöhön. Tuloksesta 2/3 menee paikalliseen apuun Suomessa ja 1/3 katastrofirahastoon, josta varoja myönnetään sekä koti- että ulkomaiden kriisitilanteissa. Konteissa myydään (ja niihin voi myös lahjoittaa) lähes kaikkea, mitä kotona, arjessa ja vaikkapa harrastuksissa tarvitaan. Lue lisää!

Seuraa Konttia somessa Instagramissa & Facebookissa ja tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa uusista tapahtumista & kampanjoista. 

Kirjaudu sisään ISIC-kortillasi ja ota alekoodi talteen!

Kampanjakoodilla 5% opiskelija-alennus Kontin uuden verkkokaupan ostoskorin loppusummasta. Etu on voimassa 31.10.2021 saakka. Etukoodin käyttö: Käytä alennuskoodi -kentän löydät verkkokaupasta maksutapavalinnan jälkeen, kun olet ensin täyttänyt tilaus- ja toimitustiedot. Huomioithan, että toistaiseksi verkkokauppa toimittaa vain manner-Suomeen.

 

Kirjaudu!