ISIC:illä nappaat 30% opiskelija-alennuksen Skillsharen vuosijäsenyydestä!

Opiskelija-alennus Skillsharelta

Valitse suosikkikurssisi ja opi mitä tahansa Skillsharessa. ISIC:illä nappaat 30% opiskelija-alennuksen vuosijäsenyydestäsi.

Skillsharesta löydät tuhansia kursseja ja aiheita, joissa voit kehittää taitojasi. Kiinnostavatko esimerkiksi graafinen suunnittelu, valokuvien käsittely, kirjoittaminen tai videoanimaatioiden teko? Olitpa sitten aloittelija, tai ammattilainen, etsit uutta harrastusta tai lisäosaamista opintojesi tueksi, löydät inspiraatiota Skillsharesta. Kurssien opettajat ovat oman alansa asiantuntijoita, jotka jakavat tietonsa ja kokemuksensa juuri sinua kiinnostavista aiheista.

Hyödynnä 30% alennus, inspiroidu ja kehitä tietojasi sekä taitojasi kirjautumalla ISIC:illäsi ja klikkaamalla alapuolelta löytyvää linkkiä!

HUOM: Ensimmäisen vuoden kokeilun jälkeen sinulta veloitetaan täysi hinta. Kaikki jäsenyydet laskutetaan automaattisesti toistuvasti, kunnes jäsenyys perutaan. Jos olet oikeutettu ilmaiseen kokeiluun, peruuta jäsenyytesi ennen kokeilun päättymistä. Tarjous koskee vain uusia Skillshare -jäsenyyksiä.

 

 

Kirjaudu!