Terveydenhuollon opiskelijana saat nyt 10 % opiskelija-alennuksen Oriolashopista ISIC-kortillasi!

Opiskelija-alennus Oriolashopissa

Opiskeletko terveydenhuollon alalla? Rekisteröidy terveydenhuoltoalan opiskelijaksi Oriolashopissa ja nappaa 10 % opiskelija-alennus ostoksistasi ISIC-kortilla! Oriolashop.fi on kosmetiikan ja terveystuotteiden verkkokauppa erityisesti terveydenhuollon ammattilaisille ja opiskelijoille. Oriolashopista löydät monet tunnetut brändit tavallista edullisemmin. Oriolashopin tunnettuihin apteekkimerkkeihin kuuluvat muun muassa Multivita, Sebamed, Eucerin, Louis Widmer ja Gefilus.

Oriolashopin oin 5000 tuotteen valikoimassa on monipuolisesti kosmetiikkaa, ravintolisiä, urheilutuotteita ja eläintuotteita.

Saat edut käyttöösi rekisteröitymällä terveydenhuollon ammattilaisena osoitteessa www.oriolashop.fi. Kirjaudu sisään ISIC-numerollasi ja nappaa alekoodi mukaan, ennen kuin suuntaat rekisteröitymään Oriolashopin sivuille.

Lunasta alekoodisi ostoskorissa, ei voi yhdistää muihin etuihin. Etu voimassa 31.12.2020 asti. Terveydenhuollon ammattilaisia ovat esimerkiksi lääkärit, farmaseutit, hoitajat ja muut alalla työskentelevät tai opiskelevat.

 

Kirjaudu!