Varmista että tärkeät kuvasi ja tiedostosi ovat tallessa - ISIC-kortillasi käytät nyt Livedrivea 6 kuukautta veloituksetta!

Opiskelija-alennus Livedrive tiedostojen tallennuspalvelusta

Onko koneellasi tiedostoja joita et tahdo menettää?🆘

Ei huolta, käytä ISIC-korttiasi, ja saat opiskelija-alennuksen Livedrivesta. Varmista että kaikki tärkeät kuvasi ja tiedostosi ovat varmassa tallessa Livedriven Cloud Backup Storagessa, josta saat ne palautettua milloin ikinä se onkaan tarpeen. 

 

Miksi Livedrive?

Online-tallennus

Livedriven avulla on erittäin helppoa varmuuskopioida valokuvia, asiakirjoja, musiikkia ja videoita. Asenna ohjelmisto tietokoneellesi ja mobiililaitteillesi ja Livedrive varmuuskopioi tiedostosi automaattisesti suojattuun verkkotallennustilaan.


Välitön pääsy
Livedrive tarjoaa välittömän pääsyn kaikkiin tiedostoihin, jotka olet varmuuskopioinut, missä tahansa oletkin.

Helppous
Säilytämme viimeiset 30 versiota varmuuskopioimistasi tiedostoista. Joten, jos katastrofi iskee (laitteesi menee rikki, se varastetaan, tai jos olet vahingossa poistanut jotain), voit aina palauttaa ja palauttaa uusimmat versiot.

Sotilastason turvallisuus

Livedrive salaa tietosi siirron aikana ja tallentaa kaikki varmuuskopiot huipputurvallisesti. Livedriven asiantuntijatiimi myös valvoo palvelinkeskuksiaan 24/7. Livedrive-tilit tukevat myös kaksivaiheista todennusta (2FA), joka auttaa estämään luvattoman pääsyn tileille, vaikka salasanasi joutuisi vääriin käsiin. 

 

ISIC-kortillasi saat nyt Livedriven käyttöösi kokonaisten 6 kuukauden ajaksi veloituksetta! Kirjaudu sisään ja nappaa uniikki alennuskoodisi käyttääksesi edun. 

 

Log in!