Nappaa 50% opiskelija-alennus yhdestä pukeutumisen tuotteesta Kontti Secondhand -myymälöistä ISIC-kortillasi!

Opiskelija-alennus vaatteesta Kontti Secondhand -myymälöissä

Löydä secondhand-tuotteet kätevästi verkosta ja hyödynnä 50% opiskelija-alennus ISIC-kortillasi yhdestä pukeutumisen tuotteesta (kaikki vaatteet & asusteet, laukut, kengät) Kontti Secondhand -myymälöistä! 

Etusi: yhdestä normaalihintaisesta, max. 100 €:n pukeutumisen tuotteesta 50 prosentin alennus tai yhdestä yli 100 €:n tuotteesta 50 €:n alennus.

Suomen Punaisen Ristin Kontti on secondhand-myymälöiden ketju, joka täytti tänä vuonna jo 20 vuotta! Kontteja on 12 paikkakunnalla (Espoo, Helsinki, Joensuu, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pori, Rovaniemi, Tampere, Turku & Vantaa) ja keväästä 2021 alkaen Kontilla on myös verkkokauppa.

Kontti tuottaa varoja SPR:n avustustyöhön. Tuloksesta 2/3 menee paikalliseen apuun Suomessa ja 1/3 katastrofirahastoon, josta varoja myönnetään sekä koti- että ulkomaiden kriisitilanteissa. Konteissa myydään (ja niihin voi myös lahjoittaa) lähes kaikkea, mitä kotona, arjessa ja vaikkapa harrastuksissa tarvitaan. Lue lisää!

Seuraa Konttia somessa Instagramissa & Facebookissa ja tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa uusista tapahtumista & kampanjoista. 

Kirjaudu sisään ISIC-kortillasi ja ota alekoodi talteen!

Edun voi käyttää kerran. Etu on voimassa Kontti-myymälöissä su 5.12.2021 saakka (Huom! Kaikki myymälät eivät ole avoinna sunnuntaisin. Löydä lähin Kontti: www.sprkontti.fiNäytä alekoodi kassalla saadaksesi alennuksen.

 

Kirjaudu!