Tiimimme kasvaa. Tule tekemään opiskelijaelämästä kansainvälisempää!

Tule ISIC:lle töihin!

Pohjoismaiden suurin opiskelijoiden matkatoimisto KILROY toimii kansainvälisen ISIC Associationin edustajana Pohjoismaissa ja Hollannissa. KILROYn nelihenkinen ISIC-tiimi, joka palvelee kaikkia kuutta maata, sijaitsee Helsingissä. ISIC-tiimillä on kollegoita sekä KILROYlla että muissa ISIC:n 130 jäsenmaassa ja Suomessa työskentelemme tiiviisti myös Frank Studentsin kanssa.

Tiimimme on parempaan ja kansainvälisempään opiskelijaelämään sitoutunut, tiivis ja aikaansaava porukka. Vapaa-ajalla luemme, kiipelemme, opiskelemme, patikoimme, juomme teetä ja Pepsi Maxia, ja matkustamme tavataksemme uusia ihmisiä aina kun se on mahdollista. Moninaisuus, koulutuksen edistäminen ja kansainvälisyys ovat meille tärkeitä arvoja sekä henkilökohtaisesti että työssämme. 

Kuulostaako hyvältä? Hae meille! Etsimme

Lue positioista lisää linkkien takaa, ja lähetä meille CV:si ja hakemuksesi mieluiten englanniksi 16.1.2021 mennessä. Luemme hakemuksia läpi ja aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo ennen hakuajan päättymistä, ja ilmoitamme jokaiselle hakijalle seuraavista vaiheista hakuajan päättymistä seuraavalla viikolla. Kaikkiaan haastattelukierroksia on kolme, ja tavoitteenamme on löytää uudet tiimikaverimme helmikuun puoleenväliin mennessä. Toivomme, että tiimiläiset voisivat aloittaa työn viimeistään 1.3.2021. Tarvittaessa joustamme tästä aikataulusta, sillä meille tärkeintä on, että löydämme oikeat ihmiset tehtäviin. 

Hae tästä!