Reissaa Flixbusin kanssa 15% alennuksella ISIC-kortillasi!

15% opiskelija-alennus bussilipusta

15% opiskelija-alennus bussilipusta? Kyllä, kiitos! Matkusta halki Euroopan FlixBusin vihreiden maantiekiiturien kyydissä todella edullisesti! ISIC-kortillasi saat FlixBusilta 15 % opiskelija- varauksestasi, kun varaat ja ostat vähintään kaksi lippua kerralla FlixBusin sovelluksessa! Matkanteko Euroopassa on nyt entistä helpompaa, varsinkin, kun voi loikoilla ilmastoidussa bussissa ilmaisen wifin parissa. FlixBusin uusissa busseissa on kaikki modernit mukavuudet ja lippujen hinnat alkavat parhaimmillaan 5 eurosta: HUH!

Toimi näin: Kirjaudu sisään ja nappaa alekoodi talteen. Alekoodin  voit käyttää ostaessasi lipun voit FlixBusin sovelluksessa. Alekoodi on voimassa 28.6.2024 asti. Alekoodi on voimassa matkoilla 2.4.2024 – 28.6.2024.

Opiskelija-alennuksen ehdot:

Alekoodi on voimassa matkoilla 2.4.2024 – 28.6.2024. 2 alekoodia lukukaudessa/opiskelija. Minimiostos 2 matkalippua. Alekoodin voi käyttää ainoastaan FlixBusin sovelluksessa. Alekoodi on voimassa 28.6.2024 asti. Alekoodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Alekoodia ei voi käyttää jo ostettuun matkaan. Matkalipun maksaminen käteisella ei ole mahdollista, sekä lippujen jälleenmyynti on kielletty.

Kirjaudu sisään ja varaa bussimatka Eurooppaan!

 

 

Kirjaudu!