20 % opiskelija-alennus Finnairin lennoista

Reissuun Eurooppaan tai kaukomaille? Ehkä kiikarissa on jo ensi vuoden seikkailut? Hoida matkan kuin matkan selkäranka kuntoon ja varaa lennot lähelle tai kauas loppuvuoden lentokampanjan aikana!

Finnairin opiskelijalennot ovat nyt entistäkin edullisempia, kun varaat ne 30.11.-14.12.2018 välisenä aikana. Näin pääset reissuun jopa 20 % jo valmiiksi edullista opiskelijahintaa halvemmalla. Kohteita löytyy sekä kotimaasta, Euroopasta että kaukomailta – yhdistele vaikkapa yhdensuuntaiset lennot mieluisaksi kokonaisuudeksi ja sinetöi eeppinen seikkailu! Listasimme alle muutamia esimerkkikohteita; valitse niistä suosikkisi tai anna lentohakukoneen löytää sinulle täydellinen kohde ja opiskelijahintainen lippu!

HUOM! Kun haet tarjouslentoja, hakukone näyttää automaattisesti
alennetut hinnat (hakukoneen hinnasta ei siis tule enää ylimääräistä alennusta). Happy hunting!

Esimerkkilentoja Helsingistä:

 

Suora lento:

Helsinki - Oulu: alk. 64 EUR

Helsinki - Rovaniemi: alk. 68 EUR

Helsinki - Lontoo: alk. 69 EUR

Helsinki - Amsterdam: alk. 86 EUR

Helsinki - Pariisi: alk. 103 EUR

Helsinki - Berliini: alk. 66 EUR

Helsinki - Moskova: alk. 114 EUR

Helsinki - Bangkok: alk. 330 EUR

Helsinki - Hong Kong: alk. 328 EUR

Helsinki - Singapore: alk. 355 EUR

Helsinki - Peking: alk. 330 EUR

Helsinki - Soul: alk. 346 EUR

Helsinki - Delhi: alk. 299 EUR

Helsinki - Goa: alk. 299 EUR

 

1 vaihto matkalla Helsingistä kohteeseen:

Helsinki - Bali (Denpasar): alk. 464 EUR

Helsinki - Sydney: alk. 514 EUR

Helsinki - Auckland: alk. 634 EUR

Helsinki - Melbourne: alk. 526 EUR

 

Opiskelijalentolipun edut

Matkalaukku ruumaan sisältyy AINA opiskelijalipun hintaan, ja yhdensuuntaisia lentoja voi yhdistellä lähes rajattomasti! Mikään ei estä sinua lentämästä Bangkokiin ja palaamaan eeppisen seikkailun jälkeen kotiin Singaporesta. Tai matkustamaan ensin Amsterdamiin ja palaamaan reilistä riehaantuneena vaikkapa Prahasta. Tai (jos olet kunnon karpaasi) hurauttamasta Ouluun ja lentämästä takaisin Rovaniemeltä Lapin vaelluksen jälkeen illaksi kotiin!

 

Kampanjaehdot

Myyntiaika: 30.11.–14.12.2018
Matkustusaika: Vuosi ostopäivästä
Hinta sisältää: Finnairin yhdensuuntaisen lennon, lentokenttäverot, palvelumaksun, 23 kg matkatavaraa ruumaan ja 8 kg käsimatkatavarat.
Ehdot: Paikkoja saatavilla rajoitettu määrä, sesonkiaikoina rajoituksia matkustuspäivissä. Yllä listatut hinnat ovat alkaen -hintoja, ja lentohakukone näyttää jo valmiiksi alennetut hinnat (hakukoneen hinnasta ei siis tule enää ylimääräistä alennusta). Hinnat vain alle 35-vuotiaille opiskelijoille, joilla on voimassa oleva ISIC-opiskelijakortti tai ISIC-yhdistelmäkortti ja alle 35-vuotiaille opettajille, joilla on voimassa oleva ITIC-opettajakortti. Opiskelijalennot myy Suomessa KILROY.

 

Varaa lentosi ja singahda unelmien reissuun sinivalkoisin siivin!

 

Varaa lennot tästä!