Opiskelija-alennus Emiratesin lentolipuista

Emiratesin opiskelijalipuilla pääset matkaan tavallisesti muita vaihtoehtoja edullisemmin ja saat joustavammat matkustusehdot. Opiskelijoille ja muille nuorille reissajille suunnatut opiskelijaliput ovat voimassa 12 kuukautta. Suunnittele unelmareissusi ja yhdistä lentoreittiisi välipysähdyksiä: voit räätälöidä matkareittisi suunnitelmiesi mukaan sen sijaan, että mahduttaisit suunnitelmasi lentorajoituksiin! Opiskelijalipuissa on myös tavallisia lippuja joustavammat mahdollisuudet vaihtaa matkustuspäiviä ja -reittiä. Muutokset ovat tietenkin aina riippuvaisia lennon paikkatilanteesta. 

Hyvä tietää Emiratesin opiskelijalipuista

  • Olet oikeutettu opiskelijalippuihin, jos sinulla on voimassa oleva ISIC-kortti tai ISIC-yhdistelmäkortti ja olet alle 32-vuotias.
  • Voit tehdä muutoksia lippuihin ennen tai jälkeen lähtöpäivän. Ota vain yhteyttä KILROYhin puhelimitse tai nettisivun kautta.
  • Et maksa ylimääräistä hintaa ylimääräisistä joustoehdoista.
  • Voit ostaa Emiratesin lentoja joko yhdensuuntaisina tai menopaluu-lippuina.
  • Rakentele oma unelmareittisi useilla stop over -pysähdyksillä niin Afrikassa, Aasiassa kuin Oseaniassakin – miten vain haluat! KILROYn asiantuntijat räätälöivät unelmiesi reissun toiveidesi mukaisesti. 

Varaa unelmiesi reissu!

 

Psst. Voit nyt aktivoida digitaalisen ISIC-korttisi ISIC Appissa, ja käyttää digikorttia reissatessasi!

App StoreGoogle Play

 

Varaa lennot tästä!