Opiskelija-alennukset Berliinissä

Vaikka Berliini onkin väärällään suorastaan välttämättömiä nähtävyyksiä, kuten Brandenburgin portti, pätkä Berliinin muuria tai televisiotorni, Berliinissä on yllin kyllin muutakin puuhaa, kuin päänähtävyyksien kiertäminen, eikä kaupungista taatusti saa yhdellä vierailulla kyllikseen! ISIC-kortilla opiskelija yöpyy Berliinissä edullisesti ja nappaa vaikka pyörän kulkuvälineekseen opiskelija-alennuksella. Lukaise läpi parhaat tärpit ja alennukset ja käännä nokka kohti Berliiniä!

Berliini ihastuttaa niin loputtomalla museotarjonnallaan kuin katuruokakulttuurillaankin, ja järjestetäänpä kaupungissa lukuisia festivaaleja ja tapahtumiakin, kuten muoti- ja elämäntapamessut Bread & Butter. Ilmaiseksikin Berliiniä voi ihastella monella tapaa, kuten esimerkiksi vierailemalla Reichstagin kupolikatolla! Jos ruuhka Checkpoint Charliella käy liian tukalaksi, pakene ruuhkaa Tempelhofin puistoon: entisellä lentokentällä riittää lääniä loikoilla tai vaikka kokeilla leijan lennättämistä! Tai jos olet kaupungissa hortoilun jäljiltä aivan naatti, rentoudu päivän päätteeksi jossakin Berliinin mahtavista (ja edullisista!) kylpylöistä. Museosaari on ihastuttava museoiden keskittymä, jonka runsaasta tarjonnasta löydät esimerkiksi Nefertitin rintapatsaan.

Opiskelija-alennukset Berliinissä:

A&O Hostels:

10 % opiskelija-alennus yöpymisestä

Generator Hostel:

10 % opiskelija-alennus yöpymisestä

Reederei Riedel

25 % opiskelija-alennus venekierroksesta

Deutsches Historisches Museum:

4 EUR opiskelija-alennus pääsylipusta (norm. 8 EUR)

Fahrradstation:

20 % opiskelija-alennus pyörän vuokrasta

Friedrichstadt-Palast:

25 % opiskelija-alennus teatterilipuista (tutustu tarjontaan täällä!)

Hard Rock Café:

20% opiskelija-alennus menusta

Kurkkaa lisää ISIC-korttilaisen opiskelija-alennuksia ISIC Saksan sivuilta tai lataa puhelimeesi ilmainen ISIC Benefits -applikaatio! Varaa opiskelijahintaiset lentoliput KILROY:lta!

Lataa ISIC App ja opiskelija-alennukset kulkevat aina mukanasi!

App StoreGoogle Play