Tsekkaa ISIC:n parhaat opiskelija-alennukset pohjoismaisille opiskelijoille!

5 parasta opiskelija-alennusta Pohjoismaissa

Maailma on pullollaan mahtavia ISIC-opiskelija-alennuksia. Meillä Pohjoismaissa on myös muutamia huipputärppejä pohjoismaisille ISIC-korttilaisille. Me keräsimme tähän 5 parasta: tsekkaa alennukset ja nauti opiskelijaelämästä täysille ISIC-kortillasi! 

1. Opiskelijalentoliput

Maailmasta löytyy reippaasti toista kymmentä lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat ISIC-korttilaiselle erityisen opiskelijalentolipun. Suomessa opiskelijalennot myy KILROY, ja tunnistat ne KILROY:n varauspalvelussa keltaisesta väristä. Opiskelijalipun hintaan sisältyy aina lentoyhtiöstä riippumatta matkalaukku ruumaan. Mikä parasta, matkustuspäivät ja jopa lähtöpaikka ovat useimmiten muutettavissa, ja lippu on voimassa vähintään vuoden. Voit siis lähteä vaihtoon, työharjoitteluun, vapaaehtoistöihin tai working holidaylle rauhallisin mielin! 

2. 10 % opiskelija-alennus Hotels.comista

Ota taukoa pänttäämisestä ja varaa majoitus edullisesti kotimaan tai ulkomaan reissulle Hotels.comista!

3. 100 % opiskelija-alennus EF:n verkkokurssista

Preppaa englanninkielen taitojasi 90 päivän intensiivikurssilla ilmaiseksi ISIC-kortillasi!

4. Ilmainen IELTS-harjoituskoe

IELTS (The International English Language Testing System) on maailman suosituin englannin kielen soveltuvuuskoe. Treenaa IELTS-testiä ISIC-kortillasi ilmaiseksi, niin osaamisesi on oikeassa kokeessa huipussaan!

5. 10 % opiskelija-alennus Europcarilta

Suunnitelitpa road tripiä Suomessa tai maailmalla, nappaa auto alle Europcarilta 10 % opiskelija-alennuksella!

Näiden huippualennusten lisäksi Pohjoismaissa on timanttisia alennuksia reissaavalle opiskelijalle. Ruotsissa matkustat junalla opiskelijalipulla, Norjassa ja Tanskassa hyppäät opiskelija-alennuksella FlixBusin kyytiin, Suomessa nappaat leffalipusta 30 % opiskelija-alennuksen, ja Tanskassa ryystät 7-ELEVENissä kahvia 25 % opiskelija-alennuksella