ISIC-kortin tilausohjeet

1. Klikkaa tästä päästäksesi kortin tilaussivulle

2. Täytä tietosi lomakkeelle. Huomaathan, että koulusi nimi tukee korttiisi siinä muodossa, kuin kirjoitat sen tilauslomakkeen kohtaan "Opiskelupaikka". Voit valita, haluatko kirjoittaa koulusi nimen suomeksi vai englanniksi. 

3. Kun olet täyttänyt tiedot, jatka maksuun klikkaamalla "Maksa kortti".

4. Maksa kortti. Maksutapoina ovat Osuuspankin, Nordean ja Danskebankin verkkopankit sekä Visa- ja Mastercard -luottokortit.

5. Saat antamaasi sähköpostiin vahvistuksen tilauksestasi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sähköpostissa on latauslinkki, jonka kautta pääset lataamaan valokuvasi ja opiskelijatodistuksesi järjestelmään.

6. Seuraa linkkiä ja tarkista järjestelmän ensimmäisellä sivulla, että tietosi ovat oikein.

7. Jatka matkaa opiskelijatodistuksen lataukseen. ISIC-kortti myönnetään kaikille yli 12-vuotiaille päätoimisille, läsnäoleville opiskelijoille. Opiskelijatoditukseksi hyväksymme kopion voimassa olevasta, lukuvuositarrallisesta opiskelijakortistasi tai koulusi läsnäolotodistuksesta. Tiedosto voi olla kooltaan enintään 2 Mb, hyväksytyt formaatit ovat pdf, doc, jpg, ja jpeg.

8. Siirry seuraavaksi kuvasi lataukseen. Opiskelijakorttiin tulevan kuvan on oltava värillinen, passikuvan tyylinen kasvokuva sinusta. Sen ei tarvitse olla virallinen passikuva, kunhan se on tarpeeksi selkeä - vaikka kännykkäkameralla otettu kuva sopii. Tiedosto voi olla kooltaan enintään 2 Mb, hyväksytyt formaatit ovat jpg ja jpeg.

9. Kuvan latauksen jälkeen vahvista tilaus. Hyväksymme opiskelijatodistuksesi 24 tunnin sisällä. Saat sen jälkeen sähköpostiisi linkin, josta voit aktivoida digitaalisen korttisi ja pääset heti käyttämään etuja. ISIC-numerosi avulla voit ottaa digitaalisen ISIC-korttisi käyttöön ilmaisessa ISIC Appissa heti.

10. Säästä ja keskity nauttimaan opiskelijaelämästä!

11. HUOM! Jos tilauksessasi tulee vastaan ongelmia etkä löydä vastausta Kysymyksiä ja vastauksia -osiostalähetä meille viestiä yhteydenottokaavakkeella.