IYTC-kortin tilausohjeet

Kaikki nuoret tyypit tahtoo.. valloittaa maailman! Seuraa näitä tilausohjeita, ja valmistaudu reissuun ottamalla taskuusi IYTC-nuorisokortti.

1. Klikkaa tästä päästäksesi kortin tilaussivulle

2. Valitse "IYTC - alle 31-vuotiaalle", ja täytä tietosi lomakkeelle.

3. Kun olet täyttänyt tiedot, jatka maksuun klikkaamalla "Suorita maksu suojatussa tilassa".

4. Maksa kortti. Maksutapoina ovat Osuuspankin, Nordean ja Danskebankin verkkopankit sekä Visa- ja Mastercard -luottokortit.

5. Saat sähköpostiisi vahvistuksen tilauksestasi sekä valokuvasi ja henkilöllisyystodistuksesi latauslinkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

6. Seuraa linkkiä ja tarkista järjestelmän ensimmäisellä sivulla, että tietosi ovat oikein.

7. Jatka matkaa henkilöllisyystodistuksen lataukseen. IYTC-kortti myönnetään kaikille alle 31-vuotiaille nuorille. Henkilötoditukseksi hyväksymme kopion voimassa olevasta passista tai ajokortista. Tiedosto voi olla kooltaan enintään 2 Mb, hyväksytyt formaatit ovat pdf, doc, jpg ja jpeg.

8. Siirry seuraavaksi kuvasi lataukseen. Nuorisokorttiin tulevan kuvan on oltava värillinen, passikuvan tyylinen kasvokuva sinusta. Sen ei tarvitse olla virallinen passikuva, kunhan se on tarpeeksi selkeä - vaikka kännykkäkameralla otettu kuva sopii. Tiedosto voi olla kooltaan enintään 2 Mb, hyväksytyt formaatit ovat jpg ja jpeg.

9. Kuvan latauksen jälkeen vahvista tilaus ja saat kuitin korttiostostasi sähköpostiisi seuraavan kahden arkipäivän kuluessa. Tämä PDF-kuitti on myös väliaikainen IYTC-korttisi, jota käyttämällä pärjäät ennen oikean korttisi saapumista merkitsemääsi postiosoitteeseen.

10. Kortin toimitusaika on 10-14 työpäivää eli noin 2-3 viikkoa.

11. Reissaa maailmaa ja koe enemmän IYTCllä!

12. Jos kortin tilauksessa tuli ongelmia eteen tai jos korttisi tulo kestää yli 10-14 työpäivää, otathan yhteyttä englanniksi osoitteeseen [email protected] Autamme mielellämme!