IYTC-kortin tilausohjeet

Kaikki nuoret tyypit tahtoo.. valloittaa maailman! Seuraa näitä tilausohjeita, ja valmistaudu reissuun ottamalla taskuusi IYTC-nuorisokortti.

HUOM! Kehitämme parhaillaan digitaalisen IYTC-nuoriskortin tilausputkea, joten ethän hätkähdä, vaikka se näyttää toistaiseksi turkoosin ISIC -opiskelijakortin tilausputkelta.

 

  1. Klikkaa allaolevaa linkkiä ja pääset tilaamaan digi-IYTC:n.
  2. Valitse kenttään "Opiskelupaikka" alasvetovalikosta "IYTC" – JOS et ole opiskelija. Jos olet, sinun kannattaa ehdottomasti tilata ISIC-opiskelijakortti.
  3. Syötä tilauslomakkeelle muut tietosi ja varmista että tuote, jota olet tilaamassa, on "digitaalinen IYTC-kortti".
  4. Maksa kortti. Maksutapoina ovat Osuuspankin, Nordean ja Danskebankin verkkopankit sekä Visa- ja Mastercard -luottokortit.
  5. Seuraa linkkiä ja tarkista järjestelmän ensimmäisellä sivulla, että tietosi ovat oikein.
  6. Jatka matkaa henkilöllisyystodistuksen lataukseen. IYTC-kortti myönnetään kaikille alle 31-vuotiaille nuorille. Henkilötoditukseksi hyväksymme kopion voimassa olevasta passista tai ajokortista. Tiedosto voi olla kooltaan enintään 2 Mb .jpg tai .jpeg -kuvatiedosto.
  7. Siirry seuraavaksi kuvasi lataukseen. Nuorisokorttiin tulevan kuvan on oltava värillinen, passikuvan tyylinen kasvokuva sinusta - vaikka kännykkäkameralla otettu kuva sopii. Tiedosto voi olla kooltaan enintään 2 Mb jpg- tai jpeg -tiedosto.
  8. Hyväksymme IYTC -tilauksesi 24 tunnin (viikonloppuisin 72 tunnin) kuluessa, jolloin saat sähköpostiisi henkilökohtaisen IYTC-numerosi.
  9. Lataa ISIC App Google Playsta tai AppStoresta ja rekisteröidy sovellukseen nimelläsi ja IYTC-numerollasi.

Reissaa maailmaa ja koe enemmän IYTC:llä!

Jos IYTC:n tilauksessa tuli ongelmia eteen, otathan yhteyttä englanniksi osoitteeseen [email protected]. Autamme mielellämme!

 

Tilaa oma IYTC-nuorisokorttisi!