Study Advisory — vertaile korkeakouluja ympäri maailmaa ja löydä unelmiesi opiskelupaikka!

Study Advisory - vertaile korkeakouluja ja löydä unelmapaikkasi

Study Advisory on suomalainen verkkopalvelu, jonka avulla voit etsiä tietoa korkeakouluista ja opiskelumahdollisuuksista ympäri maailmaa sekä vertailla erilaisia yliopistoja keskenään. Study Advisory tarjoaa sosiaalisen väylän kansainvälisten opintojen suunnittelemiseen ja yliopistojen kilpailuttamiseen. Se on kuin “yliopistojen Trip Advisor”!

Study Advisory Popularity -ranking perustuu opiskelijoiden jättämiin yliopistoarvioihin. Arvioita voivat jättää niin kokonaista tutkintoa suorittavat kuin vaihto-opiskelijatkin. Arvioiden kriteerit on luotu yhdessä opiskelijoiden kanssa ja ne perustuvat todelliseen opiskelijaelämään. Voit vertailla korkeakouluja kampuksen viihtyvyyden, kansainvälisyyden, turvallisuuden, opiskelijapalveluiden, opetuksen laadun sekä hinta-laatu-suhteen perusteella. Vertailemalla löydät juuri sinulle sopivan opiskelupaikan.

Mikäli olet jo opiskelija, tee päivän hyvä työ ja käy arvioimassa korkeakoulusi Study Advisoryn sivuilla. Jättämällä arvion annat arvokasta tietoa opiskelupaikkaa etsiville nuorille ympäri maailmaa. Study Advisory lahjoittaa jokaisesta jätetystä arviosta 25 senttiä UNESCON ohjelmaan Programme for the Education of Children in Need, joka tukee vähävaraisten lasten koulutusta. Rate to donate!

Surffaa Study Advisoryn sivuille ja löydä unelmiesi yliopisto tai vaihtokohde. Seuraa Study Advisorya Twitterissä, Instagramissa ja Facebookissa ja inspiroidu erilaisista kansainvälisistä opiskelumahdollisuuksista!

)