Opiskelemaan ulkomaille? Tule esittämään tiukimmat kysymyksesi KILROYn opintoneuvojille Study Abroad -minimessuilla!

Tule Study Abroad -minimessuille Helsinkiin!

MESSUTAPAHTUMA ULKOMAILLA OPISKELUSTA
7.9.2019 klo 13-16 Helsingissä

KILROY on ulkomailla opiskelun skarpeimpia asiantuntijoita Suomessa ja syyskuussa sinulla on tilaisuus tulla esittämään kiperimmät ulkomailla opiskeluun liittyvät kysymyksesi KILROYn opintoneuvojille Study Abroad -minimessuilla Helsingissä! Jos olet pohtinut ulkomailla opiskelua, jokin tai useampi seuraavista kysymyksistä on varmasti käynyt mielessä: 

  • Miksi kannattaisi lähteä opiskelemaan ja hakemaan kokemuksia ulkomaille?
  • Milloin haku kannattaa aloittaa? 
  • Miten valita itselle paras opiskelumaa, yliopisto tai työharjoittelupaikka?
  • Mitä aloja missäkin maassa ja yliopistossa voi opiskella?
  • Mitä ulkomailla opiskelu maksaa? Mitä rahoitusvaihtoehtoja on tarjolla?
  • Minkälaiset kielivaatimukset ovat?
  • Miten asunto- ja viisumiasiat hoidetaan?

Messupäivän ohjelmassa on lyhyitä infopaketteja sekä mahdollisuus kysyä kysymyksiä ja käydä kahdenkeskisiä keskusteluja niin KILROYn opintoneuvojien kuin yhteistyöyliopistojen edustajienkin kanssa. KILROYn kautta voit lähteä opiskelemaan Englantiin, Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Kiinaan, Japaniin, Singaporeen ja Vietnamiin. 
 

 

Lukiolaisille ja ammattikoululaisille
Toisen asteen koulutuksen jälkeen voit lähteä ulkomaille suorittamaan kandidaatin tutkintoa. Osa yhteistyöyliopistoista tarjoaa myös n. lukukauden mittaisia lyhytohjelmia, ikään kuin vaihto-opiskeluvaihtoehtoa, vaikka et olisikaan vielä korkeakoulussa Suomessa. Vaihtoehtoina on myös erilaisia taidealojen kurssikokonaisuuksia esimerkiksi valokuvauksen, tanssin ja teatterin aloilla. 

Korkeakouluopiskelijoille
Jos olet jo aloittanut korkeakouluopinnot Suomessa voit lähteä maailmalle joko vaihto-opiskelijaksi osana kotiyliopistosi tutkintoa, suorittamaan toista, erillistä kandidaatin tutkintoa tai - kandidaatin tai ammattikorkeakoulututkinnon jälkeen - maisterin tutkintoa. 

Työharjoitteluun ulkomaille?
KILROYn kautta voit lähteä työharjoitteluun Englantiin, Espanjaan, Saksaan, Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Australiaan, Kiinaan, Japaniin ja Etelä-Afrikkaan. KILROY jeesaa vaihtoehtojen kartoittamisesa, hakemusprosessissa, asunto- ja viisumiasioissa sekä itse työharjoitteluun valmistautumisessa. 

Mietinnässä välivuosi ulkomailla?
Välivuosi on mahdollisuus vetää henkeä ja tehdä jotakin tavallisesti "opiskeluputkesta" poikkeavaa. KILROYn kautta haet erilaisiin lyhytohjelmiin suorittamaan kurssimuotoisia opintoja maailmalla tai vaikkapa matkustamaan koko vuodeksi Working Holiday -viisumin turvin Australiaan tai Uuteen-Seelantiin!

Matkustelun lisäksi toinen suosittu vaihtoehto välivuoden varalle on vapaaehtoistyö. Vapaaehtoistyö ulkomailla on antoisa tapa matkustaa ja kehittää samalla itsetuntemusta: tutustu paikalliseen kulttuuriin ja ihmisten arkeen ja haasteisiin pintaa syvemmältä. Samalla hankit myös mielenkiintoista sisältöä ansioluetteloosi. Kansainvälisessä ryhmässä työskentely kartuttaa sekä kielitaitoa että ryhmätyötaitoja. 

Tapahtuma on maksuton.
)