Takaisin koulunpenkille? Tsekkaa parhaat opiskelija-alennukset lukuvuoden aloitukseen ISIC-korttilaisille!

Parhaat opiskelija-alennukset lukuvuoden alkuun

Opiskelijan on aika palata takaisin kouluun ja opintojen pariin. Monet ovat vasta aloittamassa opintojaan tänä vuonna - onnittelut opiskelupaikastasi! Kokosimme kouluvuoden alkua sujuvoittamaan parhaat opiskelija-alennukset opintojen pariin palaaville ISIC-korttilaisille. Olipa kyse sitten ohjelmistoista, työskentelyvälineistä, kirjoista, VPN:stä, vaatteista, liittymästä, ruuasta tai elektroniikasta, ISIC-kortilla saat siitä opiskelija-alennusta!

Parhaat opiskelija-alennukset lukuvuoden aloittamiseen: 

1. Adobe Creative Cloud - 65% alennus

Adobe Creative Cloud on monelle opiskelijalle jokapäiväinen työkalu, erityisesti heille, jotka opiskelevat luovaa alaa, kuten valo- ja videokuvausta, tai graafista -tai audiovisuaalista suunnittelua. ISIC-korttilaisena saat Adoben Creative Cloudin käyttöösi opiskelijatilauksella 65% alennuksella! 

2. Lenovo - 15% opiskelija-alennus tietokoneista ja oheistuotteista

Pidä huoli, että sinulla on käytössäsi kunnon kone! ISIC-kortillasi nappaat 15 % opiskelija-alennuksen valikoiduista Lenovon läppäreistä ja oheistuotteista. Varmista että olet valmiina uuteen lukuvuoteen päivittämällä läppärisi ja muut tarvikkeet.

3. DNA - Liittymä opiskelijaystävälliseen hintaan 

Nappaa DNA:lta liittymä opiskelijalle passeliin hintaan. 4G Rajaton Plus 27,99€/kk + kaupan päälle 50€ etukoodi DNA-kauppaan. Käytä etukoodi vaikkapa uusiin kuulokkeisiin tai kaiuttimeen – DNA Kaupan valikoima on valtava!

4. Zalando - 7% opiskelija-alennus lahjakorteista

Zalandolta löydät vaatteet, asusteet, kengät ja paljon muuta! ISIC-kortillasi saat nyt Zalandon lahjakortista 7% opiskelija-alennuksen. Lahjakorttia voit käyttää minkä tahansa tuotteen ostoon Zalandossa, joten opiskelija-alennuksesta on iloa myös jo alennettuihin ja uutuustuotteisiin. 

5. VR - 30% opiskelija-alennus junalipuista

ISIC:illä saat nyt opiskelija-alen VR:n kaukoliikenteen sekä lähiliikenteen junalipuista, kun ISIC-korttisi on myönnetty Suomessa. Kaukojunalipuista nappaat 30% alennuksen ja lähijunilla matkustat 10% edullisemmin! 

6. Cutters - 20% ale hiustenleikkuusta

Uusi lukuvuosi, uusi minä! Valmistaudu uuteen lukuvuoteen Cuttersin penkissä, jossa nappaat hiustenleikkuun edullisesti ISIC-kortilla hintaan 23.99 EUR (normaalisti 29.99 EUR). Mikä parasta, aikaa ei tarvitse varata, vaan voit saapua parturiin silloin kun sinulle parhaiten sopii. 

7. Nextory - 6 viikkoa ilmaista kuuntelua

Ääni- ja e-kirjoja ilmaiseksi kuuden viikon ajan ISIC-kortin opiskelija-alennuksella? Kyllä, kiitos! Kun kaipaat muuta lukemista koulukirjojen sijaan, Nextory ja ISIC tarjoavat sinulle kuuden viikon maksuttoman tilausjakson, jonka aikana pääset käsiksi tuhansiin e- ja äänikirjoihin suoraan puhelimeltasi! Ota hetki omaa aikaa ja kuuntele kirjoja. 

8. Espresso House - 10% opiskelija-alennusta kaikista ruoka- ja juomatuotteista

Suuntaa Espresso Houseen kahville, lounaalle, tai vaikka opiskelemaan!🧋 ISIC-korttia näyttämällä nappaat 10% opiskelija-alennuksen kaikista ruoka- ja juomatuotteista. Lisäksi, kun maksat Espresso House -sovelluksella, saat 10% lisäalennuksen☕🥐 Opiskelija-alennus on voimassa kaikissa osallistuvissa kahviloissa ympäri Suomen.

9. NordVPN - 62% opiskelija-alennus VPN-palvelusta

Pidä huoli, että surffaat turvallisesti ja huolettomasti tänä lukuvuonna NordVPN:n avulla. Kun käytät VPN-palvelua, yhteytesi on suojattu, joten ulkopuoliset tahot eivät näe, millä sivuilla vierailet eivätkä voi puutta online-aktiviteetteihisi. VPN-palvelulla selauksen ja sisällön maarajoitukset eivät myöskään häiritse, joka on erityisen hyödyllistä mm. sarjoja katsellessa! 

10. InkClub - 10% opiskelija-alennus ISIC-kortilla

InkClub on oikea osoite, kun kaipailet mustetta, pattereita, lamppuja, kyniä, toimistotarvikkeita, tai mitä tahansa muuta pientarviketta kotiin tai opiskeluihin. ISIC-kortillasi saat aina 10% opiskelija-alennuksen koko tilauksestasi. Hyödynnä siis opiskelijahinnat ja kätevä kotiinkuljetus!

 

Kurkkaa Opiskelija-alennukset -sivultamme tai ilmaisesta ISIC appista lisää huippualennuksia ISIC-korttilaisille! Aktivoi myös digitaalinen ISIC-korttisi hyvissä ajoin ennen lukuvuoden alkua. Aktivoit korttisi helposti ISIC Appissa; apua ja ohjeet aktivointiin löydät Usein kysytyt kysymykset -sivultamme

 

 

)