Takaisin koulunpenkille? Tsekkaa parhaat opiskelija-alennukset lukuvuoden aloitukseen ISIC-korttilaisille!

Parhaat opiskelija-alennukset lukuvuoden alkuun

Opiskelijan on aika palata takaisin kouluun ja opintojen pariin. Monet ovat vasta aloittamassa opintojaan tänä vuonna - onnittelut opiskelupaikastasi! Kokosimme kouluvuoden alkua sujuvoittamaan parhaat opiskelija-alennukset opintojen pariin palaaville ISIC-korttilaisille. Olipa kyse sitten ohjelmistoista, työskentelyvälineistä, kirjoista, vakuutuksista, VPN:stä, vaatteista tai englannin kielen taitojen petraamisesta, ISIC-kortilla saat siitä opiskelija-alennusta!

Parhaat opiskelija-alennukset lukuvuoden aloittamiseen: 

1. Adobe Creative Cloud - 2kk ilmainen kokeilujakso!

Adobe Creative Cloud on monelle opiskelijalle jokapäiväinen työkalu, erityisesti opiskelijoille, jotka opiskelevat luovaa alaa, kuten valo- ja videokuvausta tai graafista tai audiovisuaalista suunnittelua. ISIC-korttilaisena saat Adoben Creative Cloudin käyttöösi 2 kuukaudeksi veloituksetta! Kokeilukauden jälkeen saat ISIC-kortillasi Adobe Creative Cloudin sovellukset käyttöösi Adoben opiskelijatilauksella, joten luova työskentely tai harrastus voi jatkua edullisesti pidempäänkin!

2. Microsoft - 10 % opiskelija-alennus valikoiduista tuotteista

Pidä huoli, että sinulla on käytössäsi kunnon kone ja oikeat ohjelmistot, kun kouluvuosi pyörähtää käyntiin. Opiskelijana olet oikeutettu alennuksiin monista Microsoftin tuotteista, kuten tableteista, Office 365:sta, Xboxista ja PC-lisävarusteista. ISIC-kortillasi nappaat 10 % opiskelija-alennuksen valikoiduista Microsoftin tuotteista.

3. Fennia - 25 % opiskelija-alennus kotivakuutuksesta

Moni opiskelija muuttaa uuteen asuntoon lukuvuoden alussa. Pidä huoli, että uusi opiskelijaluukkusi on vakuutettu: hanki kotivakuutus Fenniasta 25 % opiskelija-alennuksella! 

4. Nelly.com - 10 % opiskelija-alennus ISIC-kortilla

Kaipaako vaatekaappisi päivitystä ennen lukuvuoden alkua? Löydä tamineet uudelle lukuvuodelle Nelly.comin kattavasta valikoimasta mukavalla 10 % opiskelija-alennuksella ostoksestasi! 

5. EF Intensive English -kielikurssi verkossa - 100 % opiskelija-alennus

Haluatko petrata englannin kielen taitoasi ennen kuin uusi lukuvuosi vie mennessään? Ehkä haluat valmistautua työharjoitteluun ja kehittää ammatillista osaamistasi kielitaidon saralla? ISIC-kortillasi treenaat nyt ilmaiseksi EF:n Intensive -verkkokielikurssilla 90 päivän ajan. Verkkokurssi mahdollistaa opiskelun omassa tahdissa missä vain ja milloin vain. 

6. InkClub - 10 % opiskelija-alennus ISIC-kortilla

Vaikka iso osa opinnoista tapahtuukin sähköisillä työvälineillä ja verkkoympäristössä, saatat silti huomata, että paperille kirjoitetut muistiinpanot, printattu kurssimateriaali, piirretyt ajatuskartat ja yliviivaaminen auttavat sinua oppimaan ja muistamaan oppimaasi. Tai ehkä tarvitsetkin hyvän valaisimen työpisteelle pimenevien iltojen opiskeluhetkien tueksi? InkClub on oikea osoite, kun kaipailet mustetta, pattereita, lamppuja, kyniä, toimistotarvikkeita tai mitä tahansa muuta pientarviketta kotiin tai opiskeluihin. ISIC-kortillasi nappaat aina 10 % opiskelija-alennuksen koko tilauksestasi.

7. Scanmarker, digitaalinen yliviivauskynä - 15 % opiskelija-alennus ISIC-kortilla

Muistiinpanojen kirjoittaminen vie paljon aikaa ja joskus saatat huomaamattasi jättää jonkin tärkeän kohdan kirjoittamatta, ja tietysti juuri sitä kysytään tentissä... Digitaalinen yliviivaustussi Scanmarker skannaa yliviimaamasi tekstin ja lähettää sen suoraan älypuhelimeesi, tietokoneellesi tai tabletillesi! Scanmarkerilla sinun on myös mahdollista kuunnella skannaamasi teksi ääneen, ja Scanmarker myös kääntää yliviivamasi tekstin yli 40 kielelle, myös suomeksi. ISIC-kortilla saat nyt Scanmarkerista 15 % opiskelija-alennuksen.

8. Taitonetti - 5 % opiskelija-alennus käytetyistä tietokoneista ja läppäreistä

Läppäri on useimmilla opintoaloilla jo välttämättömyys. Lisäksi se on kallis ostos, joten miksi et säästäisi hiukan rahaa ja hankkisi käytettyä konetta? Taitonetiltä löydät kattavan valikoiman laadukkaita käytettyjä koneita koti- ja ammattikäyttöön, ja päälle nappaat vielä 5 % opiskelija-alennuksen ostoksestasi!

9. NordVPN - 20 EUR opiskelija-alennus VPN-palvelusta

Pidä huoli, että surffaa turvallisesti ja huolettomasti tänä lukuvuonna NordVPN:n avulla. Kun käytät VPN-palvelua, yhteytesi on suojattu, joten ulkopuoliset tahot eivät näe, millä sivuilla vierailet eivätkä voi puutta online-aktiviteetteihisi. VPN ohjaa internetyhteytesi VPN-palveluntarjoajan ylläpitämän etäpalvelimen kautta. Näin palvelin toimii turvallisena käynnistysalustana eri verkkosivustojen käyttämiseen. VPN-palvelulla selauksen ja sisällön maarajoitukset eivät myöskään häiritse. 

10. The Economist - 20 % opiskelija-alennus tilauksesta

Haluatko pysyä kärryillä maailman menosta? Tilaa The Economist nyt 20 % opiskelija-alennuksella ISIC-kortillasi! Valitse joko pelkkä digitilaus tai verkko- ja fyysinen lehti 6 tai 12 kuukaudeksi. Tällä opiskelija-alennuksella ylläpidät perehtyneisyyttäsi globaaleihin asioihin ja muutoksiin, ja saat varmasti myös inspiraatiota opintoihisi, opinnäytetyöaiheisiin ja työelämään opintojen jälkeen. 

 

Tsekkaa Opiskelija-alennukset -sivultamme tai ilmaisesta ISIC appista lisää mahtavia alennuksia ISIC-korttilaisille! Aktivoi myös digitaalinen ISIC-korttisi hyvissä ajoin ennen lukuvuoden alkua. Aktivoit korttisi helposti ISIC appissa; apua ja ohjeet aktivointiin löydät Usein kysytyt kysymykset -sivultamme

 

 

)