Takaisin koulunpenkille? Tsekkaa parhaat opiskelija-alennukset lukuvuoden aloitukseen ISIC-korttilaisille!

Parhaat opiskelija-alennukset lukuvuoden alkuun

Opiskelijan on aika palata takaisin kouluun ja opintojen pariin. Monet ovat vasta aloittamassa opintojaan tänä vuonna - onnittelut opiskelupaikastasi! Kokosimme kouluvuoden alkua sujuvoittamaan parhaat opiskelija-alennukset opintojen pariin palaaville ISIC-korttilaisille. Olipa kyse sitten ohjelmistoista, työskentelyvälineistä, kirjoista, VPN:stä, vaatteista, liittymästä tai silmälaseista, ISIC-kortilla saat siitä opiskelija-alennusta!

Parhaat opiskelija-alennukset lukuvuoden aloittamiseen: 

1. Adobe Creative Cloud - 2kk ilmainen kokeilujakso!

Adobe Creative Cloud on monelle opiskelijalle jokapäiväinen työkalu, erityisesti opiskelijoille, jotka opiskelevat luovaa alaa, kuten valo- ja videokuvausta tai graafista tai audiovisuaalista suunnittelua. ISIC-korttilaisena saat Adoben Creative Cloudin käyttöösi 2 kuukaudeksi veloituksetta! Kokeilukauden jälkeen saat ISIC-kortillasi Adobe Creative Cloudin sovellukset käyttöösi Adoben opiskelijatilauksella, joten luova työskentely tai harrastus voi jatkua edullisesti pidempäänkin!

2. Lenovo - Jopa 20% opiskelija-alennus tietokoneista ja oheistuotteista

Pidä huoli, että sinulla on käytössäsi kunnon kone! ISIC-kortillasi nappaat jopa 20 % opiskelija-alennuksen valikoiduista Lenovon koneista ja oheistuotteista.

3. DNA - Liittymä opiskelijaystävälliseen hintaan

Nappaa DNA:lta liittymä opiskelijalle passeliin hintaan. 4G Rajaton Plus 19,90€/kk + kaupan päälle 50€ lahjakortti DNA-kauppaan.

4. Zalando - 7% opiskelija-alennus lahjakorteista

alandolta löydät vaatteet, asusteet, kengät ja paljon muuta! ISIC-kortillasi saat nyt Zalandon lahjakortista 7% opiskelija-alennuksen. Lahjakorttia voit käyttää minkä tahansa tuotteen ostoon Zalandossa, joten opiskelija-alennuksesta on iloa myös jo alennettuihin ja uutuustuotteisiin. 

5. Nissen - 10% opiskelija-alennus

Harkinnassa uudet pokat, tai olisiko aika tarkastuttaa näkö? Nisseniltä saat aina 10 % opiskelija-alennuksen, myös muiden alennusten päälle!

6. InkClub - 10 % opiskelija-alennus ISIC-kortilla

Vaikka iso osa opinnoista tapahtuukin sähköisillä työvälineillä ja verkkoympäristössä, saatat silti huomata, että paperille kirjoitetut muistiinpanot, printattu kurssimateriaali, piirretyt ajatuskartat ja yliviivaaminen auttavat sinua oppimaan ja muistamaan oppimaasi. Tai ehkä tarvitsetkin hyvän valaisimen työpisteelle pimenevien iltojen opiskeluhetkien tueksi? InkClub on oikea osoite, kun kaipailet mustetta, pattereita, lamppuja, kyniä, toimistotarvikkeita tai mitä tahansa muuta pientarviketta kotiin tai opiskeluihin. ISIC-kortillasi nappaat aina 10 % opiskelija-alennuksen koko tilauksestasi.

7. BookBeat - Kokeile ilmaiseksi 40 päivää

ISIC-kortillasi saat nyt kokeilla BookBeat Premiumia 40 päivää maksutta! BookBeat on äänikirjapalvelu, jossa on yli satatuhatta e- ja äänikirjaa. Etu on voimassa kaikille uusille BookBeat-asiakkaille.

8. Taitonetti - 5 % opiskelija-alennus käytetyistä tietokoneista ja läppäreistä

Läppäri on useimmilla opintoaloilla jo välttämättömyys. Lisäksi se on kallis ostos, joten miksi et säästäisi hiukan rahaa ja hankkisi käytettyä konetta? Taitonetiltä löydät kattavan valikoiman laadukkaita käytettyjä koneita koti- ja ammattikäyttöön, ja päälle nappaat vielä 5 % opiskelija-alennuksen ostoksestasi!

9. NordVPN - 69% opiskelija-alennus VPN-palvelusta

Pidä huoli, että surffaa turvallisesti ja huolettomasti tänä lukuvuonna NordVPN:n avulla. Kun käytät VPN-palvelua, yhteytesi on suojattu, joten ulkopuoliset tahot eivät näe, millä sivuilla vierailet eivätkä voi puutta online-aktiviteetteihisi. VPN ohjaa internetyhteytesi VPN-palveluntarjoajan ylläpitämän etäpalvelimen kautta. Näin palvelin toimii turvallisena käynnistysalustana eri verkkosivustojen käyttämiseen. VPN-palvelulla selauksen ja sisällön maarajoitukset eivät myöskään häiritse. 

10. The Economist - 20 % opiskelija-alennus tilauksesta

Haluatko pysyä kärryillä maailman menosta? Tilaa The Economist nyt 20 % opiskelija-alennuksella ISIC-kortillasi! Valitse joko pelkkä digitilaus tai verkko- ja fyysinen lehti 6 tai 12 kuukaudeksi. Tällä opiskelija-alennuksella ylläpidät perehtyneisyyttäsi globaaleihin asioihin ja muutoksiin, ja saat varmasti myös inspiraatiota opintoihisi, opinnäytetyöaiheisiin ja työelämään opintojen jälkeen. 

 

Tsekkaa Opiskelija-alennukset -sivultamme tai ilmaisesta ISIC appista lisää mahtavia alennuksia ISIC-korttilaisille! Aktivoi myös digitaalinen ISIC-korttisi hyvissä ajoin ennen lukuvuoden alkua. Aktivoit korttisi helposti ISIC appissa; apua ja ohjeet aktivointiin löydät Usein kysytyt kysymykset -sivultamme

 

 

)