Kimmeltäviä vesiä, hyvää ruokaa, aurinkoa ja laivalastillinen kanssaopiskelijoita nyt opiskelija-alennuksella!

Opiskelija-alennus Kroatian purjehduksesta

Nappaa 10 % opiskelija-alennus upeasta Kroatian purjehduksesta!

Paahtava Välimeren aurinko, purjelaiva ja parhaat kaverit - unohtumaton kesänaloitus- tai valmistumisreissu! Majoitu upeat 8 päivää vintagelaivalla ja koe purjehduksella liuta aktiviteetteja aina luonnonpuistoista ja melonnasta yökerhoihin, shoppailuun ja viininmaisteluun! Samalla tietysti tutustut loistotyyppeihin kaikista mahdollisista maista ja luot ystävyyssuhteita pitkin palloa. Purjehduksia on toukokuun alusta aina lokakuun alkuun, ja 10 % opiskelija-alennus koskee kaikkia lähtöjä. Tästä ei kesäreissu eikä opiskelija-alennus parane! Kirjaudu sisään, nappaa alekoodi talteen ja ota yhteyttä KILROYn unelmanikkareihin varataksesi reissun.

Kroatian purjehdusreissu, 8 pv: alk. 370 €

Hintaan sisältyy mm. majoitus purjelaivalla ja 7 x aamiainen & 7 x lounas.

Elämäsi reissun voit varata KILROYn toimipisteistä tai ottamalla yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostilla. Mainitse varauksen yhteydessä alekoodi. Seilaa unelmiesi matkalle!

Katso purjehduksen koko ohjelma täältä. Huomioithan, että lennot eivät sisälly hintaan. Opiskelijahintaiset lentoliput saat varattua ISIC-kortillasi ja ISIC-yhdistelmäkortillasi. Tilaa ISIC-yhdistelmäkortti täältä: korkeakouluopiskelija: Frank / lukiolainen: SLL / ammattiin opiskeleva: SAKKI.

Opiskelija-alennus Kroatian purjehduksesta on voimassa 31.5.2019 saakka.

Huomioithan, että paikallinen turistivero ja satamamaksu täytyy maksaa paikan päällä (yht. 25 EUR).

 

Varaa täällä!