Thaimaan reissulle tekemistä ISIC-kortilla

Kylmä, kalsa syksy on taas täällä ja moni varmasti haaveilee reissusta, joka irrottaisi opiskelijan hetkeksi tenttikirjojen ja koulutöiden äärestä. Ystävämme KILROY on ekspertti opiskelijareissujen kanssa, ja nyt olisi opiskelijalle tiedossa huippureissu Thaimaahan. Kun ostat lennot Thaimaahan, saat kaupan päälle ruokateemaisen aktiviteetin! Valittavanasi on joko kokkikurssi Chiang Maissa tai ruokakierros Bangkokin Chinatownissa. 

Jos olit jo suunnitellut reissua Thaimaahan, hyödynnä KILROYn tarjous ISIC-korttilaisille ja lähde nauttimaan Thaimaan tarjonnasta ja upeista ruokakokemuksista. Tsekkaa kampanjan säännöt alta ja klikkaa sitten lentoja varaamaan!  

Kampanjan säännöt ja ehdot:

Kampanja-aika: Kampanja alkaa 25.9.2019 ja päättyy 30.11.2019. 

Osallistumisoikeus: Kampanjaan voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat reissaamisesta ja Thaimaan seikkailutarjonnasta kiinnostuneet ISIC-kortin haltijat. KILROYn työntekijät ja työntekijöiden perheenjäsenet eivät voi osallistua kampanjaan.

Kaupanpäälliset: Thaimaan lentojen ostajana saat oman valintasi mukaisesti joko 

  • puolenpäivän mittaisen kokkikurssin Chiang Maissa (arvo 27-34€) tai
  • ruokakierroksen Bangkokin Chinatownissa (arvo 59 €). 

Kaupanpäällisiin oikeuttavan lentovarauksen voi tehdä joko asiantuntijoiden avustuksella KILROYn myymälässä tai vaihtoehtoisesti nettisivujemme lentohaussa. Etu koskee kampanja-aikana tehtyjä uusia lentovarauksia. Jos varaat lennot itse nettisivujemme kautta, sinun tulee ottaa yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin viimeistään viikon kuluessa lento-ostoksiesi jälkeen, jotta KILROY voi varata sinulle paikan valitsemastsi aktiviteetista.

Saadaksesi kaupanpäällisen sinulla tulee olla kansainvälinen opiskelijakortti ISIC. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia voit hankkia sen lentolippujen oston yhteydessä.

Etu koskee vain ISIC-kortin haltijaa. Jos varaat lennot esim. itsellesi ja kaverillesi, tulee teillä molemmilla olla ISIC-kortti, jotta saatte molemmat kaupanpäällisen. 

Matkustusaika: KILROY voi myydä lentoja 11 kuukauden päähän. Matkustusaika on siis 11 kuukauden sisään siitä päivästä, kun teet lentovarauksesi, eli pisimmillään 30.11.2020 mennessä (jos teet lentovarauksesi kampanja-ajan viimeisenä päivänä).

Tarjoustuotteiden määrä ja osallistuminen aktiveetteihin: Kaupanpäällisiä jaetaan 100 ensimmäiselle kampanja-aikana lennot näiden sääntöjen mukaisesti ostaneille. 

Varaamaan!