Hyvinvointia edullisemmin! ISIC-korttilaisena saat GOFitness-verkkokaupassa -10% opiskelija-alennuksen kaikista ostoksistasi.

Opiskelija-alennus GOFitness

Käsi ylös kaikki, joiden mielestä yksi parhaista motivaatioista treenaamiseen on uudet treenivaatteet! Vai saatko boostia kenties erilaisista lisäravinteista? Entäs kaikki välineet, joiden avulla treenaamisen voi viedä uudelle tasolle? Ehkä motivaatio on kaikkien edellisten summa. Oli miten oli, treenaaminen on tärkeä osa hyvinvointia ja kiireisestäkin aikataulusta pitäisi löytyä aikaa urheilulle ja liikunnalle. ISIC-kortilla saat 10% opiskelija-alennusta kaikista GOFitness.fi-verkkokaupan tuotteista, joten ei muuta kuin ostoksille ja treenaamaan! Mikäli liikut pääkaupunkiseudulla, voit myös tehdä ostoksesi yrityksen myymälässä Helsingin Konalassa.

GoFitness.fi sai alkunsa harrastuksesta ja rakkaudesta liikuntaan ja hyvnivointiin. Yrityksen tuotteista löytyy laaja valikoima sekä tunnettuja että hieman tuntemattomampia tuotemerkkejä. Tutustu valikoimaan ja löydä omat suosikkisi. Alennuksen saat kassalla.

Kirjaudu sisään ja ota talteen alennuskoodisi verkkokauppaan!

Kirjaudu