Tänä syksynä ISIC ja Frank lähtevät kampuskiertueelle. Tule moikkaamaan ja kuulemaan mahtavimmat opiskelijaedut!

ISIC ja Frank kampuskiertueella!

Frank ja ISIC tien päällä: #kampuskiertue2018 starttaa elokuussa, jaossa tuhansia palkintoja!

Opiskelijatunnisteita ja -etuja tarjoavat Frank ja ISIC lähtevät tällä viikolla yhteiselle kiertueelle ympäri Suomen. Jo neljättä kertaa järjestettävä kampuskiertue kattaa tänä vuonna elo-lokakuun aikana 16 opiskelijatapahtumaa Espoosta Ouluun. Seuraavien viikkojen aikana tulemme tapaamaan yli 30 000 opiskelijaa. Tule moikkaamaan meitä ja voita palkintoja!

Frankin ja ISIC:n syksyn kohokohta on täällä. Rantaudumme seuraavien viikkojen aikana opiskelijapaikkakunnille mukaan fuksitapahtumiin ja kampushulinoihin. Toivotamme kaikki opiskelijat tervetulleiksi ständillemme tutustumaan Frankin ja ISIC:n tarjoamiin opiskelijakortteihin ja -etuihin sekä muihin opiskelijan arkea helpottaviin ratkaisuihin.

Saavumme kampuksille onnenpyörän kera: tässä pelissä jokainen opiskelija voittaa. Onnenpyörää pääsee pyörittämään lataamalla digitaalisen opiskelijakortin, Frank Appin. Palkinnoiksi on muun muassa Mama-nuudeleita, Uncle Ben’s –aterioita, haalarimerkkejä, risteilylahjakortteja ja paljon muuta helpottamaan opiskelijan elämää. Mukana menossa ovat Frankin ja ISIC:n lisäksi pääyhteistyökumppanimme Danske Bank, Telia, Kilroy, Samsung, VR ja Caara. Pääset matkalle mukaan seuraamalla meitä Instagramissa: @frankstudents ja @isicfinland. Postaa omia fiiliksiä kiertueelta hashtageilla #kampuskiertue2018 ja #opiskelijanlifehack.

Nähdään kampuksilla!

28.8.: Valkeakoski, SAKKI-kiertue

30.8.: Turku, Study in Turku -messut 

30.8.: Vantaa, Tikkurilan Laureamko-kiertue

31.8.: Lappeenranta, LTKY

3.9.: Helsinki, HYY Avajaiskarnevaalit

4.9.: Vierumäki, HELGA Vierumäen virkistyspäivä

4.9.: Jyväskylä, JYY Avajaismessut

4.9.: Turku, TYY Avajaiskarnevaalit

5.9.: Pääkaupunkiseutu, AYY Aalto Party

6.9.: Kuopio, ISYY Kampusrysäys

7.9.: Helsinki, Taideyliopiston ylioppilaskunta Artseikkailu

12.9.: Oulu, OYY Järjestömessut

12.9.: Turku, ÅAS Gulisakademin

20.9.: Vantaa, METKA MetroSport

25.9.: Vaasa, VYY Järjestömessut

28.9.: Helsinki, HYY Fuksiseikkailu