Tänä syksynä ISIC ja Frank lähtevät jälleen kampuskiertueelle. Tule moikkaamaan ja kuulemaan mahtavimmat opiskelijaedut!

ISIC ja Frank kampuskiertueella!

Frank ja ISIC tien päällä: #kampuskiertue2019 starttaa elokuussa, jaossa tuhansia palkintoja!

Opiskelijatunnisteita ja -etuja tarjoavat Frank ja ISIC lähtevät jälleen elo-syyskuussa yhteiselle kiertueelle ympäri Suomen. Seuraavien viikkojen aikana tulemme tapaamaan yli 20 000 opiskelijaa. Tule moikkaamaan meitä ja voita palkintoja!

Frankin ja ISIC:n syksyn kohokohta on täällä. Rantaudumme seuraavien viikkojen aikana opiskelijapaikkakunnille mukaan fuksitapahtumiin ja kampushulinoihin. Toivotamme kaikki opiskelijat tervetulleiksi ständillemme tutustumaan Frankin ja ISIC:n tarjoamiin opiskelijakortteihin ja -etuihin sekä muihin opiskelijan arkea helpottaviin ratkaisuihin.

Kampuskiertueen palkintoina on muun muassa haalarimerkkejä, Maggi-aterioita, treenikuponkeja, travel kit -pakkauksia ja paljon muuta helpottamaan opiskelijan elämää. Mukana menossa ovat Frankin ja ISIC:n lisäksi pääyhteistyökumppanimme Danske Bank, Nissen, KILROY ja Mobile Pay. Pääset matkalle mukaan seuraamalla meitä Instagramissa: @frankstudents ja @isicfinland. Postaa omia fiiliksiä kiertueelta hashtageilla #kampuskiertue2019 ja #opiskelijanlifehack.

Nähdään kampuksilla!

29.8.: Turku, Study in Turku -messut

30.8.: Lappeenranta, LTKY

2.9.: Helsinki, HYY Avajaiskarnevaalit

3.9.: Pääkaupunkiseutu, AYY Aalto Party

3.9.: Jyväskylä, JYY Avajaismessut

3.9.: Turku, TYY Avajaiskarnevaalit

4.9.: Kuopio, ISYY Kampusrysäys

7.9.: Helsinki, Taideyliopiston ylioppilaskunta Artseikkailu

11.9.: Oulu, OYY Järjestömessut

27.9.: Helsinki, HYY Fuksiseikkailu