Opiskelija-alennus FlixBusilta

Matkusta halki Euroopan FlixBusin vihreiden maantiekiiturien kyydissä todella edullisesti! ISIC-kortillasi saat FlixBusilta 20 % opiskelija-alennuksen bussilipun hinnasta varatessasi ensimmäistä kertaa FlixBusin nettisivuilla tai FluxBusin sovelluksessa, ja 10 % opiskelija-alennuksen ensimmäisen varauksesi jälkeen, kun varaat ja ostat lippusi FlixBusin sovelluksessa! Matkanteko Euroopassa on nyt entistä helpompaa, varsinkin, kun voi loikoilla ilmastoidussa bussissa ilmaisen wifin parissa. FlixBusin uusissa busseissa on kaikki modernit mukavuudet ja lippujen hinnat alkavat parhaimmillaan 5 eurosta: HUH! 

20 % opiskelija-alennus, toimi näin: Klikkaa itsesi tänne ja vahvista ISIC-korttisi. Saat sähköpostiisi alekoodin, jonka voit käyttää sekä FlixBusin nettikaupassa tai FlixBusin sovelluksessa. Alekoodi on voimassa 31.8.2018 asti. Matkustusaika lipullasi voi kuitenkin olla myös 31.8.2018 jälkeen.  

10 % opiskelija-alennus, toimi näin: Klikkaa itsesi tänne ja vahvista ISIC-korttisi. Saat sähköpostiisi alekoodin, jonka voit käyttää FlixBusin sovelluksessa. Alekoodi on voimassa 31.8.2018 asti. Matkustusaika lipullasi voi kuitenkin olla myös 31.8.2018 jälkeen.

Opiskelija-alennuksen ehdot:

20 % opiskelija-alennus: - Vain 1 alekoodi/opiskelija. Jos perut matkasi, et voi käyttää alekoodia uudelleen. Alekoodin voi käyttää FlixBusin verkkokaupassa tai FlixBusin sovelluksessa. Alekoodi on voimassa 31.8.2018 asti.

10 % opiskelija-alennus: - Ei rajoituksia, rajaton määrä alekoodeja/opiskelija. Alekoodin voi käyttää ainoastaan FlixBusin sovelluksessa. Alekoodi on voimassa 31.8.2018 asti.

Lähde kiertämään Eurooppaa bussin kyydissä!

 

Osta bussiliput!