Uudista vaatekaapin sisältö ja sisustus 10 % opiskelija-alennuksella Elloksen tilauksesta!

Opiskelija-alennus Ellokselta

Kevät on muutosten aikaa! Uudista kodin sisustusta tai vaatekaapin sisältöä opiskelija-alennuksella. Nyt saat ISIC-kortillasi 10 % opiskelija-alennuksen Elloksen tilauksesta. Kirjaudu sisään, nappaa alekoodi talteen ja suuntaa Elloksen verkkokauppaan ostoksille!

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita ja kauneustuotteita.

Alennus on voimassa 31.12.2019 asti. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, VINTAGE- ja EXCLUSIVE-tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, DBKD, UGG, Spanx, Elodie Details, Morris, Hunkydory, Gant, Gant Home, Sandberg Wallpaper, Valerie, Munthe, Tolix, Billi Bi, Lexington, Vagabond, ecco, SMAK Design, Brafab, Jofama, LEVETE ROOM, Paprika, Anita Care, co'couture, Kavat, Tiger Denim, Rowico ja Bargi. Ellos ei vastaa painovirheistä tuote- tai hintatiedoissa tai tuotteiden loppumisesta.

 

Kirjaudu!