WOW! Nyt saat ISIC-kortilla Adobe Creative Cloudin käyttöösi veloituksetta 2 kuukauden ajan!

Opiskelija-alennus Adobe Creative Cloudista

Adobe Creative Cloud on monelle opiskelijalle jokapäiväinen työkalu, erityisesti opiskelijoille, jotka opiskelevat luovaa alaa, kuten valo- ja videokuvausta tai graafista tai audiovisuaalista suunnittelua. ISIC-korttilaisena nautit erityisestä opiskelijaedusta Adoben Creative Cloud -ohjelmista. Saat Adoben Creative Cloudin käyttöösi 2 kuukaudeksi veloituksetta! Kokeilukauden jälkeen saat ISIC-kortillasi Adobe Creative Cloudin sovellukset käyttöösi Adoben edullisella opiskelijatilauksella. 

Verifioi ISIC-numerosi, nappaa alekoodi talteen ja rekisteröidy Adobe Creative Cloudiin nauttimaan 2 kuukauden kokeilujaksosta veloituksetta!

Creative Cloud on yli 20 tietokone- ja mobiilisovelluksen sekä -palvelun kokoelma valokuvaukseen, suunnitteluun, videointiin, web- ja UX-suunnitteluun sekä moneen muuhun käyttöön. Mitä ikinä luova koulu- tai vapaa-ajan projektisi käsittääkään, Adobe Creative Cloudilla saat sen onnistumaan! ISIC-korttilaisten 2 kuukauden kokeilujaksolla pääset käyttämään yli 20 Adobe Creative Cloud -sovellusta, mukaan lukien suositut: 

  • Adobe Photoshop
  • Adobe InDesign
  • Adobe Acrobat Pro DC
  • Adobe Premiere Pro
  • Adobe Illustrator
  • Adobe Photoshop Lightroom
  • Adobe Premiere Clip

Katso, mitä kaikkea Adobe Creative Cloudilla voi tehdä täällä

Voit käyttää Adobe Creative Cloud -sovelluksia niin tietokoneellasi kuin mobiililaitteellasikin. Sinulla on aina pääsy Adobe Creative Cloud -sovelluksiin, missä ikinä kuljetkin ja mitä ikinä teetkin! 

Klikkaa alta ja hyödynnä opiskelija-alennus!

Tämä opiskelija-alennus on uniikki opiskelija-alennus ja se voidaan lunastaa vain voimassaolevalla ISIC-kortilla. Tämä opiskelija-alennus on voimassa vain uusiin Adobe Creative Cloud -tilauksiin.

Nappaa alekoodi!