ITIC-kortin tilausohjeet

Opettaja, oletko valmis valloittamaan maailman? Seuraa näitä tilausohjeita, ja valmistaudu reissuun ottamalla taskuusi kansainvälinen ITIC-opettajakortti.

HUOM! Kehitämme parhaillaan digitaalisen ITIC-opettajakortin tilausputkea, joten ethän hätkähdä, vaikka se näyttää toistaiseksi turkoosin ISIC-opiskelijakortin tilausputkelta.

  1. Klikkaa allaolevaa linkkiä ja pääset tilaamaan digi-ITIC:n. Jos olet OAJ:n jäsen, saat 25% alennuksen digitaalisesta ITIC-kortista, ja sinun kannattaa tilata ITIC OAJ:n sivujen kautta.
  2. Syötä tietosi tilauslomakkeelle ja varmista, että tuote jota olet tilaamassa, on "digitaalinen ITIC-kortti".
  3. Maksa kortti. Maksutapoina ovat Osuuspankin, Nordean ja Danskebankin verkkopankit sekä Visa- ja Mastercard -luottokortit.
  4. Seuraa linkkiä ja tarkista järjestelmän ensimmäisellä sivulla, että tietosi ovat oikein.
  5. Jatka matkaa opettajatodistuksen lataukseen. ITIC-kortti myönnetään kaikille OAJ:n jäsenille ja muille päätoimisille opettajille. Opettajatodistukseksi hyväksymme kopion voimassa olevasta OAJ:n jäsenkortista ja henkilöllisyystodistuksestasi. Skannaa tai valokuvaa kortit samaan tiedostoon. Vaihtoehtoisesti hyväksymme kopion työnantajasi/koulusi allekirjoittamasta todistuksesta. Tiedosto voi olla kooltaan enintään 2 Mb .jpg- tai .jpeg-tiedosto.
  6. Siirry seuraavaksi kuvasi lataukseen. Opettajakorttiin tulevan kuvan on oltava värillinen, passikuvan tyylinen kasvokuva sinusta - vaikka kännykkäkameralla otettu kuva sopii. Tiedosto voi olla kooltaan enintään 2 Mb jpg- tai jpeg -tiedosto.
  7. Hyväksymme ITIC -tilauksesi 24 tunnin (viikonluppoisin 72 tunnin) kuluessa, jolloin saat sähköpostiisi henkilökohtaisen ITIC-numerosi.
  8. Lataa ISIC App Google Playsta tai AppStoresta ja rekisteröidy sovellukseen nimelläsi ja ITIC-numerollasi.

Elä, koe, seikkaile - maailma opettaa!

Jos ITIC:n tilauksessa tuli ongelmia eteen, otathan yhteyttä englanniksi osoitteeseen [email protected]. Autamme mielellämme!

 

Tilaa oma ITIC-opettajakorttisi!