ITIC-kortin tilausohjeet

Opettaja, oletko valmis valloittamaan maailman? Seuraa näitä tilausohjeita, ja valmistaudu reissuun ottamalla taskuusi kansainvälinen ITIC-opettajakortti.

1. Klikkaa tästä päästäksesi kortin tilaussivulle

2. Valitse "ITIC - opettajalle", ja täytä tietosi lomakkeelle. Huomaathan, että koulusi nimi painetaan korttiisi siinä muodossa, kuin kirjoitat sen tilauslomakkeen kohtaan "Opiskelupaikka tai koulu". Voit valita, haluatko kirjoittaa koulusi nimen suomeksi vai englanniksi.

3. Jos olet OAJ:n jäsen, saat ITICistä 25% alennuksen. Syötä lomakkeen kohtaan "Alennuskoodi" OAJ:n jäsenpalvelujen Virkistys- ja lomapalvelut -osiosta löytyvän jäsenkoodin ja hinta päivittyy.

4. Kun olet täyttänyt tiedot, jatka maksuun klikkaamalla "Suorita maksu suojatussa tilassa".

5. Maksa kortti. Maksutapoina ovat Osuuspankin, Nordean ja Danskebankin verkkopankit sekä Visa- ja Mastercard -luottokortit.

6. Saat sähköpostiisi vahvistuksen tilauksestasi sekä valokuvasi ja opettajatodistuksesi latauslinkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

7. Seuraa linkkiä ja tarkista järjestelmän ensimmäisellä sivulla, että tietosi ovat oikein.

8. Jatka matkaa opettajatodistuksen lataukseen. ITIC-kortti myönnetään kaikille OAJ:n jäsenille ja muille päätoimisille opettajille. Opettajatoditukseksi hyväksymme kopion voimassa olevasta OAJ:n jäsenkortista ja henkilöllisyystodistuksestasi. Skannaa tai valokuvaa kortit samaan tiedostoon. Vaihtoehtoisesti hyväksymme kopion  työnantajasi/koulusi allekirjoittamasta todistuksesta. Tiedosto voi olla kooltaan enintään 2 Mb, hyväksytyt formaatit ovat pdf, doc, jpg, ja jpeg.

7. Siirry seuraavaksi kuvasi lataukseen. Opettajakorttiin tulevan kuvan on oltava värillinen, passikuvan tyylinen kasvokuva sinusta. Sen ei tarvitse olla virallinen passikuva, kunhan se on tarpeeksi selkeä - vaikka kännykkäkameralla otettu kuva sopii. Tiedosto voi olla kooltaan maksimissaan 2 Mb, hyväksytyt formaatit ovat jpg, ja jpeg.

8. Kuvan latauksen jälkeen vahvista tilaus ja saat kuitin korttiostostasi sähköpostiisi seuraavan kahden arkipäivän kuluessa. Tämä PDF-kuitti on myös väliaikainen ITIC-korttisi, jota käyttämällä pärjäät ennen oikean korttisi saapumista merkitsemääsi postiosoitteeseen.

9. Kortin toimitusaika on 10-14 työpäivää eli noin 2-3 viikkoa.

10. Elä, koe, seikkaile - maailma opettaa!

11. Jos kortin tilauksessa tuli ongelmia eteen tai jos korttisi tulo kestää yli 10-14 työpäivää, otathan yhteyttä englanniksi osoitteeseen [email protected] Autamme mielellämme!