Työharjoittelu ulkomailla on upea kokemus, josta on monin tavoin hyötyä tulevaisuudessa!

4 syytä suorittaa työharjoittelu ulkomailla

Työharjoittelun suorittaminen on mahtava juttu ja sen ansiosta tulet erottumaan joukosta, kun on aika siirtyä työmaailmaan ja kilpailla työpaikoista. Vielä paremman työharjoittelusta tekee se, jos suoritat sen ulkomailla! Tällöin et ainoastaan erotu joukosta, vaan luot itsellesi myös kansainvälisen verkoston, parannat kielitaitoasi ja saat kokemuksen, josta on iloa koko elämän ajan. Haluamme motivoida sinua entisestään ja tässä jaamme neljä syytä suorittaa harjoittelu ulkomailla.

Hankit lisää kokemuksia

Vieraassa maassa harjoittelun suorittaminen ei pelkästään anna sinulle etumatkaa työmarkkinoilla ja kokemusta itseäsi kiinnostavasta työstä. Työharjoittelun kautta tulet tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä, joilla on täysin eri tausta kuin itselläsi ja tulet oppimaan näiltä henkilöiltä valtavasti. Kärsivällisyytesi ja rohkeutesi kasvavat ja opit kommunikoimaan täysin uudella tasolla - opit taitoja, jotka ovat arvokkaita sekä henkilökohtaisella että ammatillisella tasolla.

Tapaat uusia ihmisiä

Ulkomailla harjoittelu tuo mukanaan paitsi kansainvälisen työverkoston, mutta näiden kontaktien lisäksi tulet myös saamaan uusia ystäviä. Näiden uusien ystävien myötä opit vieraista kulttuureista, mutta opit näkemään myös itsesi uudelle tavalla ja kyseenalaistamaan asioita omassa kulttuurissasi. 

Koko matka kokonaisuutena

Harjoittelun suorittaminen saattaa tuntua kuin pitkältä, jännittävältä matkalta. Todennäköisesti saat ainutlaatuisen kokemuksen maan kulttuurista ja tästä kokemuksesta tulee olemaan hyötyä paitsi sinulle, myös tulevalle työnantajallesi. Opit käyttämään vierasta kieltä joka päivä ja päivä päivältä huomaat puhuvasti entistä sujuvammin ja itsevarmemmin!

Oma kehityksesi

Harjoittelu ulkomailla on seikkailu ja ehkä ensimmäinen kerta, kun lähdet pois omalta mukavuusalueeltasi. Ensimmäiset askeleet ovat yleensä ne hankalimmat, mutta tuntuvat samalla upealta. Ja kun olet tehnyt sen kerran, haluat tehdä sen aina vain uudelleen! Erilaisten asioiden kokeileminen ei enää tunnu niin hankalalta ja näin saat uusia upeita kokemuksia sekä kehityt läpi elämän.

)