Maailma, tarkemmin sanottuna Uusi-Seelanti kutsuu ja sinä haluat vastata? Ota avuksi Dream NEW -apuraha ja lähde vaihtoon Uuteen-Seelantiin!

Dream NEW - apuraha vaihto-opintoihin Uudessa-Seelannissa

Oletko jo pitemmän aikaa pohtinut, että tekisi hyvää vaihtaa maisemaa hetkeksi? Ehkäpä innostuit vaihto-opinnoista 5 sekuntia sitten? Mikä tilanteesi olikaan, Dream NEW -apurahalla voit toteuttaa unelmasi vaihto-opinnoista Uudessa-Seelannissa! Dream NEW -apuraha on tarkoitettu omassa maassaan korkeakoulussa opiskeleville EU-kansalaisille, jotka haluavat lähteä vaihto-oppilaiksi Uuteen-Seelantiin. Apurahan piiriin kuuluvat kaikki kahdeksan Uuden-Seelannin yliopistoa, ja apurahoja jaetaan yksi kutakin yliopistoa kohden. Suuruudeltaan apuraha voi olla jopa 12,500 NZD (vastaa noin 7 500 €) ja se on tarkoitettu syyslukukautena 2017 (helmi-kesäkuu) käytettäväksi. Huomioithan, että apuraha on tarkoitettu opiskelijoille, jotka eivät ole lähdössä vaihtoon oman yliopistonsa tai ammattikorkeakoulunsa vaihtopaikalla! Dream NEW -apurahalle tarkoitettuja paikkoja voit hakea Suomessa esimerkiksi KILROY:lla. KILROY:n kautta voit hakea neljään (4) Uuden-Seelannin yliopistoon.

Dream NEW -vaihtoapurahaa voit hakea, jos:

  • Olet 18-vuotias EU-maan kansalainen
  • Kirjoilla korkeakoulussa jossain 28:sta EU-maasta
  • Avoin uusille asioille, luova ja valmis kulkemaan omien unelmiesi perässä

Lisäksi vaihtohaku tulee olla aloitettu ennen kuin jätät apurahahakemuksesi, jonka hakuaika sulkeutuu 1.9.2016.

Lisätietoa vaihtokohteista, apurahan hakemisesta ja apurahan saamisesta löydät täältä. Jos haluat jo mehustella opiskelijaelämää Uudessa-Seelanissa etukäteen, tsekkaa Uuden-Seelannin opiskelija-alennukset täältä.

 

Toteuta unelmasi ja näe maailmaa: lähde vaihtariksi Uuteen-Seelantiin!

)