Apuraha ulkomailla opiskeluun! Hae nyt 10,000 punnan, The Global Study Award -apurahaa unelmiesi opintoihin ulkomailla! #TGSA

Apuraha opintontoihin - The Global Study Awards - 10,000£

The Global Study Awards on todellinen lottovoitto, paitsi että tämän loton voittomahdollisuuksiin pystyt itse vaikuttamaan omalla mahtavuudellasi, motivaatiollasi ja halullasi kehittyä. Ulkomailla joko kokonaan tai osin suoritettu korkeakoulututkinto ei ole ainoastaan investointi koulutukseen, ammattilliseen kehittymiseen ja uranäkymiin vaan kasvattaa myös sosiaalista ja kulttuurista pääomaa, joten hyödynnä nyt tilaisuutesi!

Apuraha – Mikä ja miksi?

The Global Study Awards haluaa kannustaa nuoria ulkomailla opiskeluun ja samalla kokemaan uutta, tutustumaan muihin kulttuureihin, luomaan kansainvälisiä suhteita, opiskelemaan vieraita kieliä ja astumaan oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Apurahan takana kansainvälisyyteen kannustamassa ovat ISIC Association, StudyPortals ja British Council IELTS.

The Global Study -apurahan taustalla on vakaa uskomus, että ulkomailla opiskelulla on vahva, positiivinen vaikutus opiskelijan elämään. Ulkomailla vietetty aika avartaa maailmankatsomusta, herättää kyseenalaistamaan omia itsestäänselvyyksiä, kannustaa näkemään ja luomaan vaihtoehtoja sekä on yksi parhaista tavoista edistää kulttuurienvälistä ymmärrystä.

Hanki 10,000£ apuraha & lähde maailmalle

Yksittäinen apuraha on arvoltaan maksimissaan 10,000£ ja se maksetaan ensisijaisesti suoraan korkeakoululle kuittaamaan lukukausimaksuja. Jos lukukausimaksut ovat alle apurahan summan, voidaan loppuosa summasta maksaa myös päivärahana avustamaan päivittäisissä elinkustannuksissa. Avustusta päivittäiseen elämiseen maksetaan enimmillään 52 viikkoa korkeakouluun kirjautumisesta.

Hakuaika

  • Kierros 1 (4 apurahaa) 15.8. - 30.11.2015
    Hae tällä hakukierroksella, jos olet aloittamassa täysipäiväisen opiskelun ulkomailla 1.1.–30.4.2016 (olet suunnittelemassa korkeakouluun hakua tai sinut on jo hyväksytty).
  • Kierros 2 (5 apurahaa) 15.1. - 30.6.2016
    Hae tällä hakukierroksella, jos olet aloittamassa täysipäiväisen opiskelun ulkomailla 1.8.–31.10.2016 (olet suunnittelemassa korkeakouluun hakua tai sinut on jo hyväksytty).

Ketä etsimme?

The Global Study -apuraha on suunniteltu avustamaan motivoituneita opiskelijoita, jotka ovat aktiivisia ja päämäärätietoisia, ja jotka osoittavat

  • kykyä ja pyrkimystä edistää omalta osaltaan yhteisönsä hyvinvointia ja kehitystä opintojensa tarjoaman tietotaidon myötä
  • vahvaa tahtoa edetä urallaan 
  • aitoa kiinnostusta ja henkilökohtaista omistautumista kulttuurienvälisen kanssakäynnin ja ymmärryksen edistämiseksi. 

Apurahan saajien tulee olla valmiita osallistumaan aktiivisesti British Council IELTS, ISIC ja StudyPortals yhteisöihin ja jakamaan opintoihinsa liittyviä kokemuksia toisille opiskelijoille. Apuraha on avoin kaikille kansalaisuuteen ja kotimaahan katsomatta. Apurahan turvin voi opiskella missä tahansa kandidaatti- ja maisteri-ohjelmassa, missä tahansa kolmannen asteen koulutusta tarjoavassa oppilaitoksessa. The Global Study -apurahaa ei voi käyttää kotimaassa opiskeluun.

Jos tarvitset apua itsellesi sopivan opintopaikan löytämisessä, kurkkaa vinkkejä esim. KILROYn yhteistyöyliopistojen valikoimasta tai kysy apua KILROYn ulkomaan opintoihin erikoistuneilta opintoneuvojilta

Kuka voi hakea?

Voit hakea The Global Study -apurahaa, jos

)