Lukiolainen! Maailma on tehty sinua varten, varsinkin, kun takataskussasi on lukiolaisen ISIC-yhdistelmäkortti. Hanki lukiolaisen ISIC-yhdistelmäkortti ja lähde maailman toiselle puolen!

Lukiolaisen ISIC-yhdistelmäkortti

Lukiolainen, ota pallo haltuun ja nauti mennessäsi opiskelijaelämän suomista eduista! Kätevin tapa säästää kotona ja maailmalla on hankkia lukiolaisen ISIC-yhdistelmäkortti. ISIC-yhdistelmäkortissa yhdistyvät kotimainen lukiolaisen opiskelijakortti, jolla saat tutut VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennukset (ja läjäpäin kaikkea muuta mukavaa) ja kansainvälinen opiskelijakortti ISIC, jolla hyppäät vaikkapa Finnairin siiville tai yövyt maailmalla opiskelija-alennuksella. Mint!

Voit tilata lukiolaisen ISIC-yhdistelmäkortin, kun olet Suomen Lukiolaisten Liiton jäsen. SLL:n jäsenenä nautit paitsi Frankin opiskelija-alennuksista voit myös olla varma, että etujasi valvotaan sekä kansallisella että paikallisella tasolla. Lisätietoa jäsenyydestä löydät SLL:n kaikenkattavalta vastaussivulta ja huikeilta jäsenpalvelun tietäjiltä.

Lukiolaiset ovat myös somessa, joten kurkkaa toiminnasta Facebookissa ja Instagramissa.

 

Varmista edukkaampi opiskelijaelämä ja

Tilaa lukiolaisen ISIC-yhdistelmäkortti!

 

Persuasion
)